Накарай го да изпълни желанията ти

септември 26, 2012 Няма коментари »
Накарай го да изпълни желанията ти

Незнаете как да го накарате, да изпълни желанията ви. Кой момент е удобен, как да действате? Ето няколко съвета от blady.bg.

Отношенията се основават на консенсус. Никой не отрича това. Но понякога е в наша полза, да привлечем съпруга си на наша страна. С цел да получим нашето.

Не бъдете настоятелни. Дали искате да си купите някаква вещ, или да отидете на почивка, не бъдете агресивна. Подходете спокойно. Говорете тихо.

Предложете му оферта обезщетение. За да не се почувства „прецакан“, обещайте му нещо в замяна. Не говоря за подкуп. Например: искате родителите ви да дойдат с вас на почивка. Кажете му, че може да прекарате Нова година с неговите приятели, или с неговото семейство.

Бъдете кратка и ясна. Не оттегчавайте партньора си с дълъг монолог, какво и как искате. Изразете се с кратко и точно, без да го натоварвате излишно.

Изберете правилният момент. Точното място и време са най-важният елемент. Ако си мислите, че докато гледа мач, ще е разсеян и ще се съгласи, заблуждавате се. Или още от вратата, когато се прибира от работа. Лош избор е и на път за седмичното пазаруване, в колата. Започнете разговора, когато съпруга ви е спокоен и щастлив. Така успехът ще ви доближи по-лесно.

Снимка: happilymarriedafter.org

Подобни статии

Коментирай