Най-странните секс играчки

ноември 20, 2013 Няма коментари »
Най-странните секс играчки

На пазара съществуват различни продукти за по-добър секс. Индустрията реализира 15 милиарда щатски долара в годишни продажби, като Amazon е най-големият доставчик на играчки за възрастни – предлага около 60 000 артикула. Пригответе се да видите най-странните от тях, които няма да повярвате, че съществуват.
1
Откакто Едуард от „Здрач“ показа силната и романтична любов, много жени иската да си легнат с вампир. Плътските ви желания вече могат да се сбъднат – създадоха тематичен вибратор. Той не само блести на слънце, но е блед и студен.
2
Изкуствен химен, който се поставя 20 минути преди полов акт във влагалището и кърви при проникване. Египетските власти са искали забрана на продукта, защото така жените могат да са с фалшива девственост.
3
Много надуваеми кукли са създадени по подобие на известни личности /Сара Джесика Паркър, Бионсе, Джесика Алба и така нататък/. А защо не и Джъстин Бийбър, който дори говори “ искам да бъда твоето момче играчка“?
4
И кучетата имат своите нужди. За да спасите крака си от периодично изнасилване, купете на домашният си любимец тази секс играчка.
6
Дръжте ръцете си свободни, докато мастурбирате. Този вибратор може да се постави на петата. Идеален за всички с фетиш – крака.
7
Лубрикант с вкус на уиски, подходящ за пияни жени. А за тези, които обичат сутрешният секс, има и с вкус на бекон.

Подобни статии

Коментирай