Над 1,000 ценители на модата се събраха в СТРАНД Бургас за първия Late night shopping в града

юли 2, 2014 Няма коментари »
Над 1,000 ценители на модата се събраха в СТРАНД Бургас за първия Late night shopping в града

Странд Бургас представи за първи път в града Late night shopping. През уикенда от 20:00 до полунощ всички магазини на Странд бяха отворени и посрещнаха над 1,000 посетители от целия бургаски регион.

Докато DJ Pheel се грижеше за доброто настроение на посетителите на едно от най-големите партита на открито в града, клиентите имаха възможността да разгледат пролетно-летните колекции на международно признати марки като NEXT, ALCOTT, OVS, Oasis, M&Co, French connection, Bossini, Warehouse, LIST и Shana, и да получат отстъпки до 30%, както и много други предложения от заведенията в лайфстайл центъра – New York Deli, Don Domat, Ola caf?.

„Хората приеха много добре събитието, което представихме на града. Хубава музика, освежаващи питиета и шопинг са перфектната комбинация за това време на годината. Изключително сме доволни от резултатите и вече обмисляме други подходящи моменти за повторно провеждане на събитието“, сподеби Мариела Остенд, изпълнителен директор на Зет Би Ес ЕООД.

ОЩЕ ЗА СТРАНД БУРГАС:

СТРАНД Бургас е първият в България лайфстайл и търговски център от открит тип, който отвори врати през юли 2013.  Намира се на 300 м. от ул. „Транспортна“ в посока София. За повече информация посетете www.strand.bg или www.facebook.com/StrandBurgas.

strand
TST_3878 Panorama
TST_3891

Подобни статии

Коментирай