Мъже, които трябва да избягвате

април 13, 2012 Няма коментари »
Мъже, които трябва да избягвате

Всяка дама е срещала поне веднъж в живота си от тези мъже, които трябва да избягваме. И навярно е изричала думите ‘Никога повече с такъв’. Тук съм подготвила един малко плашещ списък с такива представители на т.нар. силен пол.
Работохолик.
В началото този тип мъже ни привличат с добрата си кариера. Но ако започнете връзка, тя ще е изнервяща. Вие ще искате да излизате, той ще е зает с работа. Постоянно ще говори по телефона. Няма да отговаря на вашите обаждания, заради важна среща. И постоянно ще говори за работа.
Харчещ парите на татко.
В никакъв случай, хиляди пъти – не! Първо, това са мъже, които бягат от всякакъв тип отговорности. Второ, понеже ще разполага с много свободно време, често ще се питате, къде е, с кого е, какво ли прави…
Меланхолик.

В началото би ви се сторил интересен, особено ако сте изпаднали в емоционална дупка. Но с течение на времето тези стихове,този “клуб на губещите”, ще ви оттегчи и ще ви се иска никога да не сте го срещали. Давам два месеца срок на годност на подобна връзка.
Маниак-чистник.
Не му стига неговата мания, че подлудява и теб самата. Такава черта може да се приеме при жените, но за мъж е досадна. Постоянно намира грешките ти в домашната работа, следи всяка прашинка. Не бихте искали да прекарате остатъка от живота си с такъв човек.
Скъперник.
Освен, че не харчи своите пари, той държи сметка и на твоите. Изпада в паника, ако си купиш нешо скъпо, сякаш, че неговите пари свършват. Ако остави бакшиш, то ще говори за това седмици наред. Е с този мъж, не се стига до щастлив край.
Клюкар.
Понякога е добре да поклюкарстваш с някоя приятелка. Сигурно всяка си има дружка, която чака с нетърпение, за да побъбрят. Но за мъж – не! Незнайно защо техните клюки са мръснишки и опасни.
С много приятелки.
Е това е типа, който ме вбесява. С многото му верни дружки, постоянни лафчета, излизания, идване вкъщи, съобщения…Той се чувства като малко паленце между десетте си приятелки. Те винаги са миличкит ему душички, а ти ще се превърнеш в новодошлата вещица.
Дърдорещ.
Постоянно недоволни, имащи мнение за всичко. Не ти дава думата. Е какво може да направиш, освен, докато си отвори устата, да сложиш невидима стена и да не го чуваш.
Е, дами, останаха ли неописани мъже? Мисля да завърша статията си с клишето “НЯМА ИДЕАЛНИ МЪЖЕ”/освен моя /!

Подобни статии

Коментари са забранени.