Мъже, които трябва да избягвате

април 13, 2012 Няма коментари »
Мъже, които трябва да избягвате

Всяка дама е срещала поне веднъж в живота си от тези мъже, които трябва да избягваме. И навярно е изричала думите ‘Никога повече с такъв’. Тук съм подготвила един малко плашещ списък с такива представители на т.нар. силен пол.
Работохолик.
В началото този тип мъже ни привличат с добрата си кариера. Но ако започнете връзка, тя ще е изнервяща. Вие ще искате да излизате, той ще е зает с работа. Постоянно ще говори по телефона. Няма да отговаря на вашите обаждания, заради важна среща. И постоянно ще говори за работа.
Харчещ парите на татко.
В никакъв случай, хиляди пъти – не! Първо, това са мъже, които бягат от всякакъв тип отговорности. Второ, понеже ще разполага с много свободно време, често ще се питате, къде е, с кого е, какво ли прави…
Меланхолик.

В началото би ви се сторил интересен, особено ако сте изпаднали в емоционална дупка. Но с течение на времето тези стихове,този “клуб на губещите”, ще ви оттегчи и ще ви се иска никога да не сте го срещали. Давам два месеца срок на годност на подобна връзка.
Маниак-чистник.
Не му стига неговата мания, че подлудява и теб самата. Такава черта може да се приеме при жените, но за мъж е досадна. Постоянно намира грешките ти в домашната работа, следи всяка прашинка. Не бихте искали да прекарате остатъка от живота си с такъв човек.
Скъперник.
Освен, че не харчи своите пари, той държи сметка и на твоите. Изпада в паника, ако си купиш нешо скъпо, сякаш, че неговите пари свършват. Ако остави бакшиш, то ще говори за това седмици наред. Е с този мъж, не се стига до щастлив край.
Клюкар.
Понякога е добре да поклюкарстваш с някоя приятелка. Сигурно всяка си има дружка, която чака с нетърпение, за да побъбрят. Но за мъж – не! Незнайно защо техните клюки са мръснишки и опасни.
С много приятелки.
Е това е типа, който ме вбесява. С многото му верни дружки, постоянни лафчета, излизания, идване вкъщи, съобщения…Той се чувства като малко паленце между десетте си приятелки. Те винаги са миличкит ему душички, а ти ще се превърнеш в новодошлата вещица.
Дърдорещ.
Постоянно недоволни, имащи мнение за всичко. Не ти дава думата. Е какво може да направиш, освен, докато си отвори устата, да сложиш невидима стена и да не го чуваш.
Е, дами, останаха ли неописани мъже? Мисля да завърша статията си с клишето “НЯМА ИДЕАЛНИ МЪЖЕ”/освен моя /!buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.