Мъжете, след раздялата

април 16, 2012 Няма коментари »
Мъжете, след раздялата

Питате ли се как се чувства мъжът, след раздялата? За какво мисли, какво прави, какво му е настроението? Чудели ли сте се поне веднъж какво преживява той като сте скъсали? Сега ще ви дам отговори на тези въпроси, основаващи се на мъжкото мнение.

‘Не ми пука’ – това е отговора, който дават мъжете. Сякаш нищо не се е случвало. Правят се на корави, продължават живота си. Играят ролята на щастливи, без да дават вид на току що скъсал с гаджето.
‘Ще се върне’ – така си мислят мъжете. Ако досега сте му угаждали за всичко, той е сигурен, че ще се появите обляна в сълзи. Такива мъже не се тревожат,не се натъжават, дори си казват ‘какво спокойствие’. Ако до една седмица не го потърсите, в главата му започват да се въртят облаци на съжаление.
На инат. Някои мъже, не си признават грешките. Колкото и да страдат, са готови да те загубят, вместо да се извинят. Искат да те потърсят, но чакат ти да го направиш. Този тип мъже, дори ако носът им падне на земята, не биха се навели да си го вземат.
Затваря мъката в себе си. Страда, дори плаче, но не споделя. Не идва да си признае чувствата, дори на приятелите си не казва как се чувства. Седи си сам, мисли, отдава се на спомени и страда.
Отдава се на хобита. Някои мъже, за да забравят любимата, започват да играят футбол или някой друг вид спорт. Стават много всеотдайни към тренировките. Повдигат си самочувствието, работят върху мускулите си, за по-добър външен вид.
Любопитен е. Мъжете също проверяват профила ти във фейсбук, или този на приятелката ти. Интересува се какво правиш, къде ходиш, дали има някой друг. Често посягат към телефона, но ги спира мъжкото его.
По-социален. Когато мъжът разбере, че всичко е свършило, търси нови запознанства. Излиза повече, променя се, не се прибира вкъщи. Но дори да намери нова, той никога няма да забрави, момичето, което е обичал!

 

Подобни статии

Коментари са забранени.