Моника Валериева за „дамска свобода“

октомври 30, 2013 Няма коментари »
Моника Валериева за „дамска свобода“

_MG_183
ТВ водеща Ива Атанасова провокира почитателите на модата с чисто нова колекция. Тя е наречена „Female Freedom“ и е с уникалната идея да се снимат популярни личности, чийто образи греят от модерни тишърти.
_MG_ 267_MG_ 237
Илюстрациите показват тъмната страна на всеки един човек. Идеята е да бъде показан силния характер на жените, които живеят в едно истински агресивно общество. Принтовете са ярки и зрелищни. Тишъртите носят и различни послания като: Красотата над парите, Тъмната страна е моята страст, Да си нормален е скучно или Ела ме хвани, живей свободно. Слоуганите коренспондират с идеята дрехите да паснат на стила на модерните градски момичета.
_MG_ 061
Освен хитовите тениски, колекцията предлага и по-елегантни вечерни тоалети съставени от две части в класическата цветова гама: бяло и черно, модерни поли, туники и сукмани, които са задължителни за гардероба на модерната градска жена. Те спокойно могат да се съчетават с дънкови дрехи, когато излизате на клуб или пък имате в графика си важно парти, на което трябва да направите впечатление.
_MG_ 053
Лице на новата колекция е скандалната моделка Моника Валериева, а снимките са заснети в клуб „Тифани“. Именно лошото момиче на родния шоубизнес пресъздава най-добре идеята Female Freedom. Красавицата, за която всички говорят ще бъде специлен гост на партито в клуб „Маскара“ на 6 ноември, когато ще се презентира новата колекция. Ива Атанасова пък е решила да изложи няколко от новите си модели, които ще бъдат продавани с благотворителна цел.
Снимки:PR Agency IGM

Подобни статии

Коментирай