Модни прически 2012

март 26, 2012 Няма коментари »
Модни прически 2012

Може би искате да промените прическата си? Може да потъмните русата си коса, да скъсите-дългата, да накъдрите-правата, вече всичко е възможно. Предлагам ви да видите какви са модните тенденции за 2012.
Плитки
Тази година са модерни плитките. Задължително се научете да си сплитате косата на обикновена плитка, или на риба кост. Ако не се получава, посетете фризьорския салон.
Вълнообразните къдрици се връщат на мода
През 2012, вълнообразната прическа е много модерна. Ако косата ви е боядисана, е трудно да се получават такива къдрици. С това може да се справи само професионален фризьор, дори да сте изрусена.
Повишаваме дозата на блондора
През 2012 ще се наблегне значително на русото. Този път ще се обединят бледо жълтите, почти бели, платинени и футуристични тонове на русото. Независимо, дали сте с къса или дълга коса, трябва да се изрусите. Разбира се ако сте с бяла кожа. Ерата на солариума отмина. Възстанови се модата на бяла кожа и светлоруса коса.
Обемиста и пухкава коса
Изхвърлете продуктите за изправяне на коса. Тенденциите през 2012 са настраната на естествената коса. Моделите на 2012 са бухнали и пухкави. Ако си спомняте старата прическа на Синди Крофорд, изключително естествена и женствена.
Черният цвят се оттегли
Между моделите с прически за 2012, няма нито един с черен цвят. Платината, меките тонове, нежното кафяво, изсветлените коси-това е модната линия за тази година. За съжаление, черната коса, прави жената по-възрастна. Затова изберете по-меки и светли тонове.

Подобни статии

Коментари са забранени.