Модни предложения от световната сцена

януари 27, 2014 Няма коментари »
Модни предложения от световната сцена

Колекцията на Jean Paul Gaultier за 2014, се върти около един добре дефиниран лайтмотив: пеперуди. “ Мислех си за цветове и материи и какви могат да бъдат те, и след това продължавах да виждам формата ( на пеперудата ) и видях, че тя може да бъде тяло – всичко беше като една рокля “ признава френският дизайнер. Идеята е преведена в реалност в множество форми, най-забележителните от които са наистина пеперудо-образни рокли.

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier

Източник на вдъхновение за Valentino, очевидно е операта, както и интересни елементи от природата. Творческите директори Мария Грациа Чиури и Пиерпаоло Пичоли, приемат романтичната гледна точка и пренасят публиката в един магически свят, доминиран от изтънченост, елегантност и блясък.

Valentino Couture

Valentino Couture

St?phane Rolland привлече вниманието на модните икони Пас де ла Вега и Ким Кардашиан. Те са впечатлени от футуристичните драматичните форми и багри, които определят новата линия. Модната марка обслужва подбрана клиентела, която не се страхува да предприеме модни рискове и процъфтява в светлината на прожекторите.

Stephane Rolland

Stephane Rolland

За колекцията си Armani Priv? , Джорджо Армани е мислил за пътешествениците и техните нужди. Дизайнерът обясни, че той използва смесица от влияния:“Това е една жена, която обикаля по целия свят и взима идеи от красивите неща, които вижда , какво я движи емоционално : цвета на полата, бижутата, които могат да бъдат етнически или не.“

Armani Prive

Armani Prive

Колекцията на Giambattista Valli е като празник на женствеността. Въпреки, че феновете на етикета знаят, че привежданетона вълнуващи ансамбли е специалитет на марката, новият състав носи свежа демонстрация на невероятна творческа изобретателност. Показва интересен поглед върху съвременната визия за елегантност.

Giambattista Valli

Giambattista Valli

Christian Dior се върти около идеята за модерна елегантност. Резултатът е женствена визия с нежна линия и фини материи.

Christian Dior

Christian Dior

Снимки: becomegorgeous.com

Подобни статии

Коментирай