Модерни туристически дестинации 2013

февруари 15, 2013 Няма коментари »
Модерни туристически дестинации 2013

Бъди модерна при избора на туристическа дестинация през 2013. Вижте най-интересните предложения и открийте скритата красота на тези вълшебни места. Планирайте мечтаното пътуване според вашия стил и предпочитания.

Базилика, Италия
Един от най-рядко посещаваните крайбрежни райони, се превръща в популярна дестинация през 2013. Насладете се на плажа и местната кухня.
1
Роутан, Хондурас
Красив остров на бреговете на Хондурас. Желана дестинация, заради екзотичните гмуркания и екотуризъм. Предлага най-доброто от Карибите, на половина от цената на нашумелите острови в района.
2
Бахя Балена, Коста Рика
Красивият залив в Коста Рика, граничи с национален морски парк и е заобиколен от планини и джунгла, като съвършен тропически оазис, е сред най-горещите тенденции за пътуване. Мигриращите китове са една от най-големите забележителности в района, освен луксозните еко курорти.
3
Непал
Невероятни пейзажи, слонове и еднорогови носорози на фона на едно елитно приключение, което може да включва изкачване на връх Еверест.
4
Лисабон, Португалия
Цените на луксозните хотели в Лисабон, показват че туристическата индустрия все още се възстановява от финансовата криза. Столицата на Португалия е една чудесна дестинация.
5
Ривиера Наярит, Мексико
Забравете за Канкун и опознайте други красиви дестинации в Мексико. Перфектно място за жадуващите за девствените плажове на Тихия океан.
6
Голд Коуст, Австралия
Това е една от предпочитаните дестинации за 2013. Привлича както австралийци, така и знаменитости от цял свят.
7

Подобни статии

Коментирай