Миш-маш и пълнено авокадо

август 6, 2012 Няма коментари »
Миш-маш и пълнено авокадо

Миш-маш и пълнено авокадо

Миш-маш и пълнено авокадо

МИШ-МАШ.
Необходими продукти за 2 порции:
4 яйца;
1/4 пакетче масло;
2 домата;
2-3 пиперки;
100 г натрошено сирене;
1/2 връзка магданоз.

Начин на приготвяне:
Пиперките се изчистват от семето и се нарязват на парченца. Доматите се поставят за 1 мин. в ледена вода, след което се обелват и също се нарязват на парчета. В дълбок тиган се загрява маслото и се изсипват нарязаните пиперки. Като се поизпържат, прибавят се доматите и се разбърква добре. Когато зеленчуците омекнат, се прибавят яйцата и натрошеното сирене. Отново се разбърква. Поръсва се с нарязан магданоз.

ПЪЛНЕНО АВОКАДО.
Необходими продукти за 2 порции:
1 авокадо;
1 голям домат;
1/2 връзка магданоз;
2 с.л. зехтин;
сол, по желание.

Начин на приготвяне:
Авокадото се обелва, разрязва се на две равни части и се премахва костилката. Издълбава се вътрешността, с лъжица и се оформят ‚панички‘. Нарязва се вътрешността на кубчета. . Домата се поставя за 1 мин. в ледена вода, след което се обелва и също се нарязва на кубчета. Смесват се нарязаното авокадо, домати, магданоз, зехтин и сол. Със сместа се пълнят паничките от авокадо.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.