Минерала клиноптилолит

октомври 12, 2012 2 Коментари »
Минерала клиноптилолит

Природният зеолит /клиноптилолит/, е изключително полезен минерал. Той е обявен за минерал на ХХ век. Най-качественият клиноптилолит се намера в Източните Родопи. Смятан е за един от Божиите дарове за този регион. Поставен във водна среда, клиноптилолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване. Водата, обработена с клиноптелолит, нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта.
България е най-богата страна в света на естествени находища на този минерал и всичките са около Кърджали. Руски и японски специалисти твърдят, че находището в с. Бели пласт, община Кърджали, може да изхранва цяла България.
Жителите на Източните Родопи употребяват йонизирана с клиноптилолит вода. Така се предпазват от язва, гастрити, колити, проблеми на сърдечно съдовата и нервната система, инфаркти и инсулти. Местните хора вярват, че ако се вземе зеолитов камък и вечерта се потопи в съд с вода, на сутринта водата вече е целебна. Тя се пие след като се прецеди. Смята се, че „подмладената” с камъка вода изхвърля отровите от организма, намалява безпокойството, безсънието и пречиства бъбреците и жлъчката.

Снимка: classifieds1000.com
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

2 Коментара

  1. Виолета октомври 12, 2012 в 13:14 -

    На мен ми го препоръчаха за подсилване на метаболизма.

Коментирай