Милинка

ноември 7, 2013 Няма коментари »
Милинка

Необходими продукти:

  • 500г типово брашно
  • 350мл хладка вода
  • 20г /жива/мая за хляб
  • 1 непълна супена лъжица сол
  • 1 супена лъжица олио
  • 1 супена лъжица масло
  • 1 яйце
  • 1 кофичка кисело мляко

Начин на приготвяне:
В хладка вода разтворете маята, добавете сол и олио. Сипете брашното в подходящ съд за месене. Като шупне сместа с маята /след 10-15 минути/, сипете при брашното и замесете лепкаво тесто. Поръсете с брашно и покрийте с опаковъчно фолио, за да не залепне. Завийте и оставете на топло за 30 минути. Като втаса, намажете тестото с маслото и оформете малки топчета, колкото орех. Подредете в тава, като притискате всяка топка, с пръсти към тавата. Оставете да втаса за още 15 минути. Разбийте яйце с кисело мляко и залейте милинката. Загрейте фурната на 220 градуса и печете, докато се зачерви.buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай