Мечтаете ли за 2-дневна работна седмица?

февруари 17, 2014 Няма коментари »
Мечтаете ли за 2-дневна работна седмица?

Повечето хора отиват с нежелание на работа. Всеки понеделник им се струва начало на нещо лошо. И вие ли сте от хората, които мечтаят за 2-дневна работна седмица и 5 почивни дни? Защо не опитате да промените нагласата си? Предлагам ви да направите първите стъпки към удовлетворението на служебните задължения.
Мотивация за работа.
Най-важната причина, която демотивира работещите е конфликтната среда. Безкрайните спорове и интриги между колеги, изкарват всеки извън релси. Направете крачка напред. Изслушвайте хората, с които работите, както и мениджърите. Те са разумни същества, както и вие. Имате силата да решавате проблеми и разногласия. Винаги има изход. Не забравяйте, че решението е във ваши ръце. Всеки проблем има решение. Приемете това и започнете да гледате по различен начин на нещата.
Когато сте наясно, че всичко ще се оправи, по-лесно ще стигнете до желаните резултати. Всяка компания си има годишни цели. Нагласете се да мислите за постигането им. Те са свързани с вашите ангажименти спрямо организацията. Когато гледате в една посока с ръководителите и колегите си, ще бъдете много по-мотивирани за работа.
Независимо от длъжността, която заемате, вие сте част от колектива и имате принос за фирмата. Дори и да носите кафе на другите, с това вие ги ободрявате и те дължат на вас, че мислят креативно. Всяка част от веригата е важна за просперитета на компанията. Не подценявайте труда си, а се радвайте на възможността да допринасяте за общото благо.
Не търсете виновни за всяка ситуация. Няма нужда да обвинявате другите. Намерете своята златна среда. Открийте най-приятната част от работата си. Опитайте се да разделите задачите и ги означете с + и -. Започнете деня с тези, които ви допадат.
Слушайте музика, вместо да ставате свидетел на междуличностните конфликти около вас. Създайте си работна атмосфера, в която да се чувствате добре. Може да донесете цвете или да сложите любима снимка на бюрото си.
Давайте си малки почивки. Ако сте по цял ден с наведена глава, прибрани ръце и свити колене, изправете се на крака, разперете ръце и протегнете глава назад. Наистина ще ви помогне да се почувствате по-добре.
В обедната почивка се социализирайте. Не говорете по телефона с близките си. Влезте в контакт с колегите си. Това са хората, с които прекарвате целият си работен ден. Направете ежедневието си приятно.

Снимка:pudra.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай