Меден месец с децата

юни 21, 2013 Няма коментари »
Меден месец с децата

На меден месец с децата – звучи като оксиморон. Но не е изключено. Има вариант да сте се омъжили след раждането на децата. Да имате дете от предишен брак и т.н. Единственият начин да отбележите създаването на новото си семейство, е да планирате меден месец с децата.
Изберете вашата дестинация разумно. Сега не е време за екзотично пътуване до о. Бали или Малдивите. По-подходящо е място на 3-4 часа път от дома ви. Ако бюджетът ви е ограничен, проверете офертите в сайтове за групово пазаруване.
Потърсете хотели за семейства с деца. За да избегнете отрицателните погледи на басейна. Не всичко са приятелски настроени към детските игри. Проверете за аниматорски клубове, които ще ангажират децата с различни забавления. Така ще можете да се излегнете на шезлонга и да си починете, докато те не скучаят.
Опаковайте багажа в отделни куфари. Все пак сте на меден месец. Докато децата са в парти клуба, вие може да се отдадете на секс-игрички. Пригответе си подходящо бельо и аксесоари, по ваш избор. Всичко ваше поставете в отделен куфар, за да не се натъкнат децата, докато ровят за някоя дреха.
Организирайте семейна екскурзия. Където и да отидете, има интересни места за посещение. Направете си поход в гората, или пикник на плажа, където да сте всички заедно. Все пак това е меден месец с децата.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай