Меден месец с децата

юни 21, 2013 Няма коментари »
Меден месец с децата

На меден месец с децата – звучи като оксиморон. Но не е изключено. Има вариант да сте се омъжили след раждането на децата. Да имате дете от предишен брак и т.н. Единственият начин да отбележите създаването на новото си семейство, е да планирате меден месец с децата.
Изберете вашата дестинация разумно. Сега не е време за екзотично пътуване до о. Бали или Малдивите. По-подходящо е място на 3-4 часа път от дома ви. Ако бюджетът ви е ограничен, проверете офертите в сайтове за групово пазаруване.
Потърсете хотели за семейства с деца. За да избегнете отрицателните погледи на басейна. Не всичко са приятелски настроени към детските игри. Проверете за аниматорски клубове, които ще ангажират децата с различни забавления. Така ще можете да се излегнете на шезлонга и да си починете, докато те не скучаят.
Опаковайте багажа в отделни куфари. Все пак сте на меден месец. Докато децата са в парти клуба, вие може да се отдадете на секс-игрички. Пригответе си подходящо бельо и аксесоари, по ваш избор. Всичко ваше поставете в отделен куфар, за да не се натъкнат децата, докато ровят за някоя дреха.
Организирайте семейна екскурзия. Където и да отидете, има интересни места за посещение. Направете си поход в гората, или пикник на плажа, където да сте всички заедно. Все пак това е меден месец с децата.

Подобни статии

Коментирай