Масло от ший за вашата красота

декември 26, 2013 Няма коментари »
Масло от ший за вашата красота

Най-хубавото на този природен продукт е, че той може да се използва от всички, тъй като представлява отличен източник на хидратация. Освен това е с високо съдържание на витамини A и E. Заедно със своите здравословни хранителни свойства, маслото от ший ще ви помогне да се излекувате, да се погрижите за себе си, или да подобрите външният си вид. Вижте някои от ползите на това природно чудо.
За косата.
Маслото от ший е страхотна грижа за вашите къдрици. Този хранителен екстракт е отличен в лечениета на косопад и пърхот. Освен това, е също подходящ избор за тези от вас със сух и сърбящ скалп. С това чудо на природата ще поддържате скалпа и кичурите си хидратирани, така че да кажете сбогом на косопада, проблеми със скалпа и дехидратацията.
За кожата.
Искате ли да знаете защо трябва да използвате масло от ший за кожата си? Този природен продукт, с произход от Африка, може да бъде невероятен овлажнител за суха кожа. Изберете го, за да омекотите груба и напукана кожа на краката, ръцете и лактите, или да намалите следите от белези. Освен това, използвайте масло от ший, ако искате да успокоите слънчеви изгаряния или за предотвратяване на стрии.
Има много възможни приложения на суровото масло от ший. Това са едни от най-важните:

  • естествен избор при лечение на кожни рани,
  • ухапвания от насекоми,
  • екземи,
  • ревматизъм,
  • кожни обриви,
  • назален деконгестант при настинка.

Маслото от ший също е добър избор, когато се използва директно върху лицето. Ако не сте доволни от фините бръчки наскоро забелязани в огледалото, вие определено трябва да го използвате! Използвайте го ежедневно и се пригответе да се удивите от подмладената кожа на лицето си.

Снимка: madrelabs.com

Подобни статии

Коментирай