Мания по охлювите в Холивуд

февруари 4, 2013 Няма коментари »
Мания по охлювите в Холивуд

Последна тенденция в Холивуд, е манията по терапии със слуз от охлюви. Научете повече за ползите от нашумялата козметика.
kateЕдна от знаменитостите, която се възползва от свойствата на тази секреция е Кейти Холмс. След развода си с Том Круз, актрисата се отдава на разкрасяване.
Изглежда, че някои хора са способни да направят какво ли не, е името на красотата. Това включва и използването на слуз от охлюви в кремовете за лице. Производителите казват, че ще изгладят бръчките, ще премахнат акнето и дори ще излекуват белезите. При тези магични въздействия, не е за учудване, че козметиката се използва не само от дамите, а и от мъже. Въпреки, че съседите в Холивуд откриват сега вълшебството на охлювите, в Европейските козметични компании, отдавна използват слузта.
Хипократ в установил лечебните свойства на слузта от охлюви, и я препоръчвал при кожни възпаления. Този забравен факт е възстановен от фермери в Чили, които работяв във ферма за отглеждане на охлюви. Те забелязват, че дългогодишни белези по кожата им започват да изчезват.
Освен грижата за красотата, слузта от охлюв е способна да регенерира и успокоява кожата. Предпазва от ултравиолетови лъчи, хидратира. Ползите са много, зависи дали сте готови да понесете мисълта, че се мажете със слуз от охлюви.

Подобни статии

Коментирай