Малките тайни на отслабването

януари 21, 2014 Няма коментари »
Малките тайни на отслабването

Има безброй тежки диети, които ви обещават бързи и сигурни резултати. Специалистите съветват да започнете с промяна в начина на хранене и количеството сервирани порции. Тези малки тайни ще доведат нов и здравословен начин на живот. Вижте някои трикове, които ще ви помогнат да отслабнете.
Пресни зеленчукови сокове. Бъдете креативни и смесвайте различни вкусове. Освен, че ще ви помогнат да свалите килограми, те ще ви набавят незаменими хранителни вещества.
Кисело мляко. Българското кисело мляко е богато на редица полезни съставки. Може да добавите аромат и вкус с различни плодове. Яжте плодово мляко всеки ден и ще се преборите с натрупаните мазнини.
Редовно хранене. Трите основни хранения са задължителни за здравословното отслабване. Също така, не забравяйте за здравословните закуски. Изберете пресни или сушени плодове, или микс от ядки. Те са пълни с витамини и фибри, незаменими елементи, които ще поддържат тялото ви във форма.
Газирани напитки. Заместете безалкохолните с вода. Това е по-добрата алтернатива за утоляване на жаждата. Газираните напитки съдържат много калории, които ще добавят излишни килограми към вашето тегло. Водата ще ви направи по-здрави и по-красиви.
Снимка:logtas.com

Подобни статии

Коментирай