Любов между колеги – да или не?

януари 28, 2014 Няма коментари »
Любов между колеги – да или не?

Ако сте необвързана и четете това на работното си място, огледайте се. Бъдещият ви съпруг може да седи някъде около вас.
Доскоро много компании не желаеха да има връзка между техните служители. По същата причина, семейни двойки не се допускаха на едно работно място. Въпреки това, през последните няколко години, ръководителите промениха мнението си. Нежеланата любовна връзка, която беше табу в миналото, днес се смята, че повишава мотивацията на служителите и дори се насърчава.
Статистиката сочи, че 56% от хората имат връзка с човек от службата. Това не трябва да ни учудва. Ако се замислим колко време прекарваме с колегите си, ще разберем, че е нормално да пламнат искри. Образуването на тесни връзки между колеги е неизбежна. С този човек имате общи интереси и теми на разговори. Нямате толкова поводи да се ревнувате, защото работите заедно. Не се притеснявате от работните партита. Какво по-хубаво от това, да си с любимият мъж постоянно?
Когато си влюбен, всичко е розово. Но да се замислим за моментите на скандали. Едва ли на колегите ви ще им се хареса, ако станат свидетеи на някое скарване. Това със сигурност няма да ви мотивира и ще затрудни работния процес. А ако се разделите? Как ще се отрази това на работата. Или ще си търсите нова такава…
Любовните връзки не са нещо лесно. Между колеги или не, винаги е сложно. Но затова пък тези преживявание си струват всички усилия. Не се страхувайте да обичате! Това е смисълът на вашето съществуване. Когато живота ви е към своя край, няма да мислите колко пари сте спечелили, или как сте се справили с бизнеса. Тогава е важно дали обичате, дали вас ви обичат. И колко време сте прекарали с любимите си хора.
Снимка:kcra.com

Подобни статии

Коментирай