Лоши шефове

март 8, 2013 Няма коментари »
Лоши шефове

Гледах филма с Дженифър Анистън, Кевин Спейси и Колин Фарел, „Ужасни шефове“, и това ме накара да изброя типовете лоши шефове, които не пожелавам на никого. Разбира се съвременната жена е достатъчно силна, за да се справи с всичко. Затова ще ви дам предложения, как да се справите с недоволните работодатели.

Никога доволен шеф
Този тип работодател никога не е доволен от свършената работа. Независимо от труда и старанието ви, винаги намира нещо, което не харесва. Не познава похвалите и благодарностите.
Как да се справите?
Ако имате такъв шеф, единственото, което може да направите, е да се научите да сте доволни от себе си. Знаете, че сте свършили добра работа и само това е от значение.

Ядосан шеф
Този човек никога не се усмихва. Изражението му може да убие и най-доброто ви настроение. Самото му присъствие в офиса е тежест. Идва рано и си тръгва късно.
Как да се справите?
Стойте далеч от него/нея. Върши си работата. Винаги бъди навреме на работното място.

Шеф с две лица
Един ден ти е приятел, на следващият не е. Дистанциран днес, близък утре.
Как да се справите?
Винаги се дръжте професионално, докато не разберете в какво настроение. Може да се шегувате, само, когато сте убедени, че е щастлив.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай