Къде да отидем за Нова Година?

декември 2, 2012 Няма коментари »
Къде да отидем за Нова Година?

Blady.bg ще ви предложи най-хубавите места за посрещане на Новата година. Навсякъде по света се украсява, но има места, които пленяват окото с блясък и красота. Хайде да тръгваме на обиколка из най-впечатляващите градове.

Париж.
Най-предпочитаният град за посрещане на Нова Година е Париж. Неоспорим е факта за магическите светлини на Шанз-Елизе. На брега на р. Сена, ще изкарате незабравими мигове.

Барселона.
Барселона впечатлява с катедрали и богато украсени сгради. Освен това ще имате възможност за шопинг на невероятно ниски цени.

Дубай.
Море, пясък, слънце, Дубай е мечтаното място за новогодишните празници. Ако търсите неподправения лукс, това е правилното място. Единственият седем звезден хотел в света Burj Al Arab и известният плаж Jumeirah, големите базари, където може да намерите всичко, модерните търговски центрове, ще направят вашето пътешествие незабравимо.

Ню Йорк.
Не би ли било страхотно, в навечерието на Нова Година, да сте на Тайм Скуеър? Манхатън, Центръл Парк, Рокфелер център, Световен търговски център, Статуята на свободата, всичко това на едно място.

Далечният Изток.
Бангкок, Сингапур, Пукет, Бали, отделете си поне 10дни, за да усетите атмосферата на тези места. Релакс и екзотика на едно място.

Подобни статии

Коментирай