Комбиниране на храните

февруари 12, 2013 Няма коментари »
Комбиниране на храните

Загуба на теглото без строги диети? Опитайте правилно комбинииране на храните. Избягвайте лошите хранителни навици, които забавят метаболизма.
Диетата и физическите упражнения са най-добрия начина за загуба на тегло. Но да ядете правилни комбинации на храни, може да се окаже по-ефективният метод за подсилване на метаболизма.

Месо и зеленчуци.
Животинските протеини от месо, риба и яйца се усвояват в киселинна среда. Нишестените зеленчуци, като картофите, изискват алкална среда. Зеленчуците без скорбяла /краставици, доамти, зеленолистни, цвекло, ряпа, броколи/, са много по добра гарнитура. Това е полезно за храносмилателната система. Така тялото няма да има нужда от задържане на енергия под формата на мазнини.

Здравословни мазнини и въглехидрати.
Добавянето на полезни мазнини от авокадо, риба и ядки, балансират въглехидратните храни, като ориз и паста. Това е една от най-ефективните комбинации за отслабване.

Протеини и пикантни храни.
Капсаицинът, който се съдържа в лютите чушки и други пикантни храни, може да даде силен тласък на изгарянето на мазнините. Най-добрата му комбинация е с протеинови храни, които ви засищат, като пилешко месо без кожа, риба.

Храни с високо съдържание на фибри и вода.
Пиенето на много вода, докато ядете храни богати на фибри, едновременно засищат и подпомагат дейността на хранителната система. Това е една от добрите хранителни комбинации. Забравете газираните напитки, които утоляват жаждата ви временно и вдигат нивата на кръвната захар. Пийте повече вода и яжте пълнозърнеста храна.

Вредни комбинации.
Избягвайте съчетаването на нишесте и протеини, като риба с пържени картофи и пиле с картофено пюре. Разделяйте пастата, ориза, картофите, лещата и боба от месото, рибата и яйцата, за най-добри резултати при отслабването.
Консумирайте плодовете поотделно, за предпочитане на закуска, поне 30 минути преди основното хранене. Не яжте плодове за десерт, което ги комбинира с протеини, въглехидрати и мазнини, ако искате да отслабнете по-бързо.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай