Колекция есен-зима Dolce&Gabbana 2013

март 1, 2013 Няма коментари »
Колекция есен-зима Dolce&Gabbana 2013

Есенно-зимната колекция на Dolce&Gabbana за 2013, предлага един нов поглед към религията. Модната линията е вдъхновена от катедралата на Монреал в Сицилия. Доменико Долче и Стефано Габана са превърнали в произведение на изкуството силуети А и пясъчен часовник, украсени с религиозни фигури и изображения, свързани с католическата църква.
Изключително женствени, елегантни и романтични модели. Изобилство от злато и зашеметяващи аксесоари, вдъхновени от короните на монасите, инкрустирани с луксозна мозайка кристали.
Dolce&Gabbana 2013
Вечерните и коктейлни рокли са в червено и дантела, богато бродирани с камъни. Поразителни чанти, уникални обеци, цветни обувки, които ни заразяват с настроението на слънчева Сицилия.
222
Кройките на тоалетите са свобобни и неангажиращи. Погледа се привлича от детайлите и материалите. Безгрижна и богата, тази колекция на Dolce&Gabbana 2013, ни показва красив начин да избягаме от реалността.

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай