Кой иска неустоими устни?

ноември 13, 2012 Няма коментари »
Кой иска неустоими устни?

Кой не иска да има красива усмивка? Пътят към неустоимите устни минава през грижата за тях.

Тайната на красивите устни е пиенето на много вода.
Както кожата, така и устните ви се нуждаят от хидратиране. За да не се напукват и да се белят, пийте, колкото се може, повече вода. Ако забравяте, напълнете си бутилка, която да стои пред вас и да ви напомня. Особено при смяната на сезоните и застудяването на времето, устните и цялото тяло, се нуждаят от много вода.

Пазете устните си от слънцето.
Предпазването на кожата и лицето при излагане на пряка слънчева светлина, се превърна в навик на повечето дами. А колко от нас се сещат за устните си? Когато излизате навън, заедно с фондьотена и околоочниият крем, не забравяйте и балсама за устни. Ако сте на плаж, или ще сте изложени на слънце за по-дълго време, периодично подновявайте хидратиращият балсам, за да омекотите и предпазите вашите устни.

Премахнете мъртвата кожа за перфекти устни.
Не е достатъчно да сложите червило и гланц. За да изглежда усмивката ви неустоима, е нужно да използвате ексфолиант. Може да си го приготвите вкъщи. Давала съм ви рецепти за крем за устни и как да си го приготвите в домашни условия. Почиствайте и овлажнявайте устните си редовно, за да изглеждате винаги свежа.

Снимки: virginmedia.com

Подобни статии

Коментирай