Кой иска неустоими устни?

ноември 13, 2012 Няма коментари »
Кой иска неустоими устни?

Кой не иска да има красива усмивка? Пътят към неустоимите устни минава през грижата за тях.

Тайната на красивите устни е пиенето на много вода.
Както кожата, така и устните ви се нуждаят от хидратиране. За да не се напукват и да се белят, пийте, колкото се може, повече вода. Ако забравяте, напълнете си бутилка, която да стои пред вас и да ви напомня. Особено при смяната на сезоните и застудяването на времето, устните и цялото тяло, се нуждаят от много вода.

Пазете устните си от слънцето.
Предпазването на кожата и лицето при излагане на пряка слънчева светлина, се превърна в навик на повечето дами. А колко от нас се сещат за устните си? Когато излизате навън, заедно с фондьотена и околоочниият крем, не забравяйте и балсама за устни. Ако сте на плаж, или ще сте изложени на слънце за по-дълго време, периодично подновявайте хидратиращият балсам, за да омекотите и предпазите вашите устни.

Премахнете мъртвата кожа за перфекти устни.
Не е достатъчно да сложите червило и гланц. За да изглежда усмивката ви неустоима, е нужно да използвате ексфолиант. Може да си го приготвите вкъщи. Давала съм ви рецепти за крем за устни и как да си го приготвите в домашни условия. Почиствайте и овлажнявайте устните си редовно, за да изглеждате винаги свежа.

Снимки: virginmedia.com
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай