Кой е перфектният подарък за една дама?

май 18, 2015 Няма коментари »
Кой е перфектният подарък за една дама?

На всеки се налага да купи подарък за любимата си жена или за някоя близка приятелка. Започва едно чудене и търсене. Оказва се, че дамските часовници са перфектния подарък за една жена.

Часовниците са красиви, часовниците са практични. За всяка една дреха в женския гардероб има часовник. Те са се превърнали в един доста масов аксесоар, заради многото си вариации и лесно постижимата форма на бижу. Има толкова много стилове часовници, че няма как все някой от тях да не се хареса на човек. Ако купувате часовник за подарък трябва да познавате поне малко човека, на които ще го подарявате и да следвате следващите няколко препоръки за избор на дамски часовник.

  1. Концентрирайте се върху лицето на часовника, а не върху каишката. Именно това е това, което излъчва стил, увереност и практичност. Освен това, болшинството от часовници биха си подхождали не с един или два вида каишки. При всички положения каишката може да бъде сменена. Ако лицето на часовника е перфектно за ръката на една жена, тя много лесно може да наблегне на характеристиките му с промяната на каишката, която се използва.
  2. Избягвайте огромните метални каишки! Те са подходящи само за високите жени и дамите с определен тип китка. Освен това в металните каишки няма серия от дупки като в кожените и гумените, така че те са една идея по-неподходящи за регулиране.При тях връзките са направени така, че часовникът да пасва в едно-две положения. Разбира се, всеки един часовникар може да регулира часовника като премахне няколко от връзките му, за да го смали. Това обаче е свързано с допълнителни усилия. Насочете се към нещо по-нещо и гъвкаво.
  3. Проучете марките! Ако трябва се допитайте и до професионалист. За всеки един ценови клас, в които се продават дамски часовници има производители, които се отличават. Всеки един производител се отличава в производството на определена категория часовници. Независимо от категорията часовник, която търсите, трябва да направите информиран избор.
  4. Обмислете купуването на кутия за часовник! Да, много от дамските часовници идват в собствена кутия, с която може да ги подарят. Налични са обаче и различни други кутии за часовници, които разполагат с различни функционалности. Освен за прибиране на часовник, в тях могат да се слагат и други бижута. Определено много практично допълнение към вашия подарък.

Те са идеален избор и, ако знаете, че жената има и друг часовник/часовници. Тя ще може да прибере и тях на сигурно място. Това е и най-добрият начин да се удължи живота на един часовник. Правилното съхранение определено е от голямо значение.

Подобни статии

Коментирай