Кога трябва да се разделите?

март 26, 2013 Няма коментари »
Кога трябва да се разделите?

Понякога няма нищо, което да помогне на връзката между двама души. Ако взаимоотношенията не вървят на добре, по-добре да не насилвате нещата. Ето някои признаци, които ще ви подсказали, кога трябва да се разделите.

Чакате да се промени.
Времето помага на партньорите да свикнат с добрите и лошите страни на другия. Въпреки някои дразнещи навици или черти в характера, се нагаждате един към друг. Ако все още има нещо, което чакате да се промени в любимия, време е да тръгнете по различни пътища.

Проблеми с доверието.
Ако сте изключително подозрителни и анализирате всяка ситуация, време е за раздяла. Доверието е най-важната част от връзката.

Намаляване на страстта.
Сексът е горивото на взаимоотношенията. Забележите ли липса на страст, започнете да се притеснявате за съвместното ви бъдеще.

Критикувате се за дребни неща.
Обърнете внимание дали се дразните и започвате спорите заради малки проблеми. Това може да се превърне в голям конфликт. Затова е разумно да поговорите и обсъдите тези въпроси.

Комуникационни проблеми.
В началото ви е било забавно. Прекарвали сте по цели нощи в разговори. А сега мълчите и няма за какво да си говорите. Замислете се, дали искате цял живот да е така.

Търсите компанията на други хора.
Ако не сте си самодостатъчни и изпитвате нужда често да се виждате с приятели и познати, имате сериозен проблем.

Анализирайте поведението на партньора си и разчетете предупредителните знаци.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай