Кога трябва да се разделите?

март 26, 2013 Няма коментари »
Кога трябва да се разделите?

Понякога няма нищо, което да помогне на връзката между двама души. Ако взаимоотношенията не вървят на добре, по-добре да не насилвате нещата. Ето някои признаци, които ще ви подсказали, кога трябва да се разделите.

Чакате да се промени.
Времето помага на партньорите да свикнат с добрите и лошите страни на другия. Въпреки някои дразнещи навици или черти в характера, се нагаждате един към друг. Ако все още има нещо, което чакате да се промени в любимия, време е да тръгнете по различни пътища.

Проблеми с доверието.
Ако сте изключително подозрителни и анализирате всяка ситуация, време е за раздяла. Доверието е най-важната част от връзката.

Намаляване на страстта.
Сексът е горивото на взаимоотношенията. Забележите ли липса на страст, започнете да се притеснявате за съвместното ви бъдеще.

Критикувате се за дребни неща.
Обърнете внимание дали се дразните и започвате спорите заради малки проблеми. Това може да се превърне в голям конфликт. Затова е разумно да поговорите и обсъдите тези въпроси.

Комуникационни проблеми.
В началото ви е било забавно. Прекарвали сте по цели нощи в разговори. А сега мълчите и няма за какво да си говорите. Замислете се, дали искате цял живот да е така.

Търсите компанията на други хора.
Ако не сте си самодостатъчни и изпитвате нужда често да се виждате с приятели и познати, имате сериозен проблем.

Анализирайте поведението на партньора си и разчетете предупредителните знаци.

Подобни статии

Коментирай