Кога мъжът е готов за брак?

април 4, 2013 Няма коментари »
Кога мъжът е готов за брак?

Вече е дошло време за сватбени камбани… Кога ли мъжът до вас ще бъде готов за брак? Ако си задавате този въпрос, продължавайте да четете.

Мъжете и брака.
Ако се опитвате да накарате приятелят си да се ожени, трябва да знаете две неща. Първо – спрете с манипулациите. Второ – каквото и да направите, не може да го накарате насила. Освен ако не сте в извънредна ситуация, като бременност например, бъдете наясно, че и мъжете си имат биологичен часовник. Когато му дойде времето, ще се затича към вас, но не и по-рано. Ако сте с мъж, който има фобия, дори и да сте най-прекрасната жена на света, нямате шанс да ви предложи брак. Ако сте в подобна ситуация, най-добре е да намерите човек, готов на такава стъпка. Мъжете вземат повечето решения в живота си, като се подготвят за тях. Подобно на светофар, когато са готови за сватба, започва да мига жълта светлина. Тя е очевидна и не е трудно за нас да я видим. Ето и някои улики.

Ако мъжът се е отказал от нощните клубове.
Необвързаните мъже харесват дискотеките и баровете. Когато им дойде времето за обвързване, нещо се случва. Автоматично прекратяват нощните излизания.

Ако е финансово стабилен.
Мъжете също имат биологичен часовник, но е малко по-различен от нашите. Той се стреми към постоянна работа, с постоянни доходи. Търси икономическа сигурност, за да успява да се грижи за семейството.

Ако е готов да стане баща.
Мъжете също усещат кога им е дошло времето. Те знаят кога могат да се грижат за бебе. Ако приятелят ви не се притеснява от детски плач и се радва на децата по улицата, наистина сте късметлийка.

Ако е грижовен.
Обажда се повече от един път по телефона. Интересува се как е минал денят ви, разказва и за своя. Не затваря лаптопа, когато влезете в стаята. Не се притеснява, ако телефонът му звънне. Освобождава място в гардероба. Това са само част от знаците, че мъжът е готов за сериозната стъпка.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай