Кога мъжът е готов за брак?

април 4, 2013 Няма коментари »
Кога мъжът е готов за брак?

Вече е дошло време за сватбени камбани… Кога ли мъжът до вас ще бъде готов за брак? Ако си задавате този въпрос, продължавайте да четете.

Мъжете и брака.
Ако се опитвате да накарате приятелят си да се ожени, трябва да знаете две неща. Първо – спрете с манипулациите. Второ – каквото и да направите, не може да го накарате насила. Освен ако не сте в извънредна ситуация, като бременност например, бъдете наясно, че и мъжете си имат биологичен часовник. Когато му дойде времето, ще се затича към вас, но не и по-рано. Ако сте с мъж, който има фобия, дори и да сте най-прекрасната жена на света, нямате шанс да ви предложи брак. Ако сте в подобна ситуация, най-добре е да намерите човек, готов на такава стъпка. Мъжете вземат повечето решения в живота си, като се подготвят за тях. Подобно на светофар, когато са готови за сватба, започва да мига жълта светлина. Тя е очевидна и не е трудно за нас да я видим. Ето и някои улики.

Ако мъжът се е отказал от нощните клубове.
Необвързаните мъже харесват дискотеките и баровете. Когато им дойде времето за обвързване, нещо се случва. Автоматично прекратяват нощните излизания.

Ако е финансово стабилен.
Мъжете също имат биологичен часовник, но е малко по-различен от нашите. Той се стреми към постоянна работа, с постоянни доходи. Търси икономическа сигурност, за да успява да се грижи за семейството.

Ако е готов да стане баща.
Мъжете също усещат кога им е дошло времето. Те знаят кога могат да се грижат за бебе. Ако приятелят ви не се притеснява от детски плач и се радва на децата по улицата, наистина сте късметлийка.

Ако е грижовен.
Обажда се повече от един път по телефона. Интересува се как е минал денят ви, разказва и за своя. Не затваря лаптопа, когато влезете в стаята. Не се притеснява, ако телефонът му звънне. Освобождава място в гардероба. Това са само част от знаците, че мъжът е готов за сериозната стъпка.

Подобни статии

Коментирай