Китай или САЩ – това е въпроса!

януари 13, 2014 Няма коментари »
Китай или САЩ – това е въпроса!

Хюго Бара

Хюго Бара

Това е Хюго Бара – известен мениджър от Google, който напуска своята работа в САЩ и заминава за Китай. В продължение на години , той е един от най-видните ръководители на Google. Бил е продуктов мениджър на своя Android екип. След години работа, Бара се отказва от Google , за да работи за китайска компания. През декември , той изнесе лекция в Париж за това, как е напълно изумен от това място.
През август миналата година Хюго Бара отива в Китай и започва работа при, както го наричат “ Стив Джобс на Китай“ – главен изпълнителен директор на Xiaomi – Лей Джун. След само два месеца в Китай, Бара говори на конференция за технологиите в Париж и разказва за своето изумление от тази страна, като показва на публиката и тези изумителни графики в защита на думите си.
Той казва, че китайците са изключително образовани, с 8 милиона завършващи бакалаври на година-повече, отколкото в САЩ.
1
Китайският доход расте като луд. Той се е утроил през последните 8 години.
2
В Китай има най-малко 122 милиардери.
3
Китай има 600 милиона интернет потребители – с 50% ръст за последните 3 години.
4
Бара показва някои от последните публични предложения на китайския фондов пазар.
5
Бара говори за това как китайските интернет компании имат множество потребителите. MAU е съкращение от “ активни потребители месечно. Qzone има 600 милиона!
6
Хюго Бара споменава Alibaba, която притежава Taobao, търговски сайт, който е два пъти колкото Ebay и Amazon, взети заедно.
7
Бара казва, че по време на китайски празник, наречен “ Singles Day“ Taobao е направил повече от двукратния размер на продажбите на всички американски компании за електронна търговия на Cyber Monday.
8
Той говори за JD, които правят 3 -часова доставка.
9
JD има мобилно приложение, с което можете да видите къде е вашият доставчик.
10
Weibo е като Twitter, с изключение на това, че е по-голям. Бара някога е имал 6000 Twitter последователи. След два месеца, той има 200 000 последователи в Weibo.
11
Хюго Бара казва, че обича Китай. Впечатлен е! И честно да си кажем, има право.
източник: businessinsider.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай