Кариера или брак?

юни 19, 2013 Няма коментари »
Кариера или брак?

Желанието за развитие в кариерата, засяга личният живот, както на жените, така и на мъжете.

Напоследък повечето хора, пренебрегват брака. Като една от основните причини е, че младите хора насочват вниманието си към реализация в бизнеса, след завършване на своето образование. Тенденцията вече не е създаване на семейство и деца, а на първо място кариера и развитие в професионална насока. Т.е. материалното стои пред моралното.
С напредване на възрастта и двата пола се запознават и срещат с различни хора. Представите им за живота се променят. Заедно с това и намирането на партньор става по-трудно. Не се гледат очите, косата и тялото. Обръща се внимание на характер, среда и семейство. Вече изградени личности, с определн стереотип, трудно се нагаждат един към друг.
Не казвам, че бракът в ранна възраст е за предпочитане. Има си своите предимства и недостатъци. Прибързаният избор може да има неприятни последици. Но дали трябва да пренебрегнем семейният уют и незаменимото щастие от това да имаш дете? Изборът е ваш!
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай