Кампанията „Пожелай си!“ сбъдва мечти за нов живот

декември 15, 2015 Няма коментари »
Кампанията „Пожелай си!“ сбъдва мечти за нов живот

Медицински център New Life дарява две инвитро процедури на двойки с репродуктивни проблеми

Първият инвитро център в България New Life – Пловдив, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии,ще дари две инвитро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми.

Кампанията „Пожелай си!“, която ще сбъдне най-съкровената мечта на две семейства за коледните празници, стартира от днес и ще продължи до 25.12.2015г. Екипът на клиниката ще разполага с данните на всички участници и на 21.01.2016г. , когато традиционно се отбелязва Бабинден, ще бъдатобявени щастливците.
В инициативата могат да участват двойките, които отговарят на предварително изложените условия и също така напишат писмо, в което искрено и емоционално споделят своята история, така че да убедятжурито, че именно те са най-подходящите, които заслужават безценната награда.
Изпратените писма ще бъдат публикувани в официалния сайт и Фейсбук профил на клиника New Life –Пловдив, в пълна конфиденциалност за участниците. Всички от тях ще получат право за участие,но само най-трогателното писмоще сбъдне мечтата на авторите си за дом, изпълнен с детски смях и,разбира се,ще спечели първата инвитро процедура.

Втората награда ще бъдеизтеглена на лотариен принцип, включвайки всички участници,без значение дали писмото им е впечатлило журито или не.
Печелившите двойки ще станат ясни на 21.01.2016 (Денят на родилната помощ),когато в клиника New Life –Пловдивв присъствието на нотариус, цялото жури и всички гости ще бъде обявена първата награда и изтеглена втората на лотариен принцип. Събитието за кампанията „Пожелай си!“ ще бъде заснето на видео и качено в сайта и социалните профили на клиника New Life –Пловдив.

Общо петте члена на журито са представители на: компанията за хормонални медикаменти при ин витро LMD, фондация „Искам бебе“ и Сдружение „Зачатие“, както и двама специалисти от клиниката благотворител NewLife – медицинския управител д-р Добринка Петроваи маркетинг мениджъраВладимир Пенчев.

„Като член на журито осъзнавам тежката задача, с която сме се заели, за да изберем печелившата двойка. Ясно е, че не можем да дарим на всички ин витро процедури и ще има разочаровани от този факт. Искаме да уверим участниците, които няма да спечелят, да не губят надежда, защото ние ще се погрижим за всеки прекрачил прага на клиника NewLife . Нашият център е известен със своите професионални консултации и загриженото отношение към всички пациенти. Обещавам, че ще продължим с новикампании, защото интереса към инициативата е огромен, още преди старта й“, коментира д-р Петрова във връзка с кампанията „Пожелай си!.

Двойкитеотговарящи на изложените условия, трябва да изпращат своите писма на имейл адрес: wish @ newlifeclinic.bg  до 25.12.2015г., когато ще приключат записванията.

инвитро център в България New Life – Пловдив

инвитро център в България New Life – Пловдив

Кампанията „Пожелай си!“сбъдва мечти за нов живот

Кампанията „Пожелай си!“сбъдва мечти за нов живот

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай