Как техниката влияе на сексуалният ви живот?

септември 10, 2013 Няма коментари »
Как техниката влияе на сексуалният ви живот?

Спалнята би трябвало да е място, където да сте заедно и насаме. Да се прегърнете, да си говорите или помълчите. И най-важното – да правите секс! За съжаление, с напредването на технологиите и появата на лаптоп, Iphone, Ipad, Kindle, и каквито още се сетите „джаджи“, спалнята не се щади. Ако искате да спасите сексуалният си живот от вашето Black Berry, текста по-долу е за вас.
Преди да обвините забързаното ежедневие и натоварения график, за липсата на искра в сексуалният ви живот, може да обърнете внимание на смартфона, който е винаги с вас в леглото. Или вашият таблет, който седи и ви чака на нощното шкафче. Тези техники се превръщат в унищожители на желанието за секс. Мобилните телефони и лаптопите са най-лошото изобретение, когато става въпрос за интимни взаимоотношения. Фън Шуй отдавна е приел, че електрическите уреди и телефоните трябва да се изнесат от спалнята, за по-спокоен сън, и по-добра атмосфера като цяло. Преди 20 години нямаше толкова джаджи, които да отнемат вниманието на партньорите, освен телевизора / който е абсолютно неприемлив за спално помещение /. Сега съществуват какви ли не разсейващи техники. Те лишават всички от плътски удоволствия и нежност. Комуникацията е важна за всяка двойка. Но на кой му е нужно да говори излишно, когато подръка има устройство с интернет?
Какво трябва да направите, за да спасите сексуалният си живот?

  1. Подарете си време без мобилен телефон, поне един час преди лягане. Оставете го в коридора и спрете звука му.
  2. Изнесете лаптопа и телевизора от спалнята. Тяхното място е във всекидневната.
  3. Сложете си вечерен час за използване на компютър. Например след 20:00 часа, спирате интернета.

Тези 3 прости правила, ще допринесат за положителната промяна в сексуалният ви живот.buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай