Как да станеш забавна мама?

ноември 13, 2012 Няма коментари »
Как да станеш забавна мама?

Времето прекарано с детото в много важно за неговото развитие. Трябва да общувате и разбира се да се забавлявате, за да превърнете неговото детство и своето майчинство, в незабравим скъп спомен. Ето няколко съвета, как да станете забавна мама:

Гответе заедно. Това е едно от любимите занимания на децата.
Пикник за обяд. Използвайте слънчевото време. Направете сандвичи, вземете напитки и излезте да обядвате в природата. Децата обожават пикниците.
Кула от гъби. Нарежете гъбите за миене на съдове и позволете на детето да направи кула от тях. Това е по-безопасен и тих начин за забавление.
Танцово парти. Пуснете „Gangnam Style“ и нека забавата започне. Това е прекрасна опция за гимнастика и забавление.
Топло-студено. Определете една стая от дома и скрийте нещо в нея. Накарайте детето да намери предмета, като го насочвате с топло и студено.
Домашен боулинг. Не изхвърляйте пластмасовите шишета. Превърнете ги в кегли, може дори да ги боядисате в бяло и да им нарисувате очи, уста, нос. Събаряйте ги с гумена топка.
Сгъване на хартия. Въведете детето в света на оригами. Това е полезно и забавно. Така ще сте сигурни, че детето ще има какво да прави, ако сте заета с други задачи.
Палатка в спалнята. Завържете краищата на чаршафи за столове. Самото наличие на това съоръжение, ще е забавно за детето. А игрите под палатката са безбройни. Представете си, че сте на палатков лагер, или, че това е кабинет за медицински прегледи. Въображението на децата няма граници.
Специални дни. Направете си ден за кино, ден за пица… Така ще създадете навици, а и ще избегнете постоянното желание за филми и нездравословно хранене. Понеделник: гледате ДВД, сряда: вечер за пица и т.н.
Боядисване на стени. Ако сте прекалено строга майка, няма да ви убедя. Но отделете поне една стена в детската стая, и оставете детото да си нарисува каквото пожелае.

Снимка: reneenaturally.com
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай