Как да скъсам с гаджето?

юли 10, 2012 Няма коментари »
Как да скъсам с гаджето?

Раздялата не е война. Но възможно ли е да скъсате с гаджето без да го нараните? Ето няколко препоръки от blady.bg:
Опишете чувствата си. Няма нищо по-лошо да изоставите някого, без да се сбогувате. Всеки се нуждае от обяснени за причините. Този човек е бил част от живота ви и заслужава уважение.
Бъдете искрени. Не си измисляйте оправдания, далеч от истината. Ако ви е писнало и ви е доскучало с него, просто му го кажете. Но не бъдете груби. Ако му разкриете реалните причини за раздялата, той ще има шанс да поправи грешките си и да бъде щастлив в следващата си връзка.
Бъдете директни. Не играйте игри. Кажете какво смятате да правите, без да увъртате допълнително. Това би било равносилно на подигравка с чувствата на партньора.
Бъдете категорични. Не прекалено сладки, или емоционални. В противен случай той може да реши, че имате още чувства към него и да се заблуди, че ще сте отново заедно.
Бъдете сериозни. Не се усмихвайте, покажете стабилност и увереност. Проявете съчувствие. Ако някой зарязва вас, няма да ви е приятно, да го направи с усмивка.
Сложете край на разговора. Убедете мъжа, че няма шанс да бъдете заедно. Не му оставяйте надежди за следваща среща и възможност да се съберете отново. Прекратете всичко по учтив начин.
Говорете ясно и кратко. Не задълбочавайте с истории за проблемите на връзката ви. Може да му кажете, че ще си останете приятели, но не и любовници.
Бъдете мила. Не наранявайте и не обиждайте партньора си. Проявете уважение към времето прекарано с него. Може да завършите разговора, като му благодарите за хубавите спомени.

Снимка: riflebirds.com
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.