Как да скъсам с гаджето?

юли 10, 2012 Няма коментари »
Как да скъсам с гаджето?

Раздялата не е война. Но възможно ли е да скъсате с гаджето без да го нараните? Ето няколко препоръки от blady.bg:
Опишете чувствата си. Няма нищо по-лошо да изоставите някого, без да се сбогувате. Всеки се нуждае от обяснени за причините. Този човек е бил част от живота ви и заслужава уважение.
Бъдете искрени. Не си измисляйте оправдания, далеч от истината. Ако ви е писнало и ви е доскучало с него, просто му го кажете. Но не бъдете груби. Ако му разкриете реалните причини за раздялата, той ще има шанс да поправи грешките си и да бъде щастлив в следващата си връзка.
Бъдете директни. Не играйте игри. Кажете какво смятате да правите, без да увъртате допълнително. Това би било равносилно на подигравка с чувствата на партньора.
Бъдете категорични. Не прекалено сладки, или емоционални. В противен случай той може да реши, че имате още чувства към него и да се заблуди, че ще сте отново заедно.
Бъдете сериозни. Не се усмихвайте, покажете стабилност и увереност. Проявете съчувствие. Ако някой зарязва вас, няма да ви е приятно, да го направи с усмивка.
Сложете край на разговора. Убедете мъжа, че няма шанс да бъдете заедно. Не му оставяйте надежди за следваща среща и възможност да се съберете отново. Прекратете всичко по учтив начин.
Говорете ясно и кратко. Не задълбочавайте с истории за проблемите на връзката ви. Може да му кажете, че ще си останете приятели, но не и любовници.
Бъдете мила. Не наранявайте и не обиждайте партньора си. Проявете уважение към времето прекарано с него. Може да завършите разговора, като му благодарите за хубавите спомени.

Снимка: riflebirds.com

Подобни статии

Коментари са забранени.