Как да си осигурите 1 екстра час на ден?

април 15, 2013 Няма коментари »
Как да си осигурите 1 екстра час на ден?

Как да си осигурите 1 екстра час на ден?Стигат ли ви 24 часа, за да свършите всичките си задачи? Замисляли ли сте се какво ще стане, ако спестите по 5 минути от всеки ангажимент? Можете да отделите един час с няколко малки трика.
Съмнявам се, че някой ще откаже допълнително време за себе си. Тук ще разберете как да си осигурите 1 екстра час на ден.

Електронна поща.
Вярвам, че сте абонирани за множество сайтове, които поне веднъж на ден ви изпращат имейл с, в повечето случаи, ненужна информация. Такива съобщения само ви отнемат ценно време, пък било то и само за изтриването им. Отпишете се от тези блогове. Отделете важните съобщения в отделни папки. Това също ще ви спести много време.

Единични задачки.
Правенето на няколко неща едновременно е запазена марка на българките. Пране, готвене, плащане на сметки, разговори по телефона, чатене във Фейсбук… Това не води до висока продуктивност, повярвайте ми! Вършете по една задача. Така е по-лесно и става по-бързо.

Планирайте дейностите си.
Колко пъти на седмица, а и понякога на ден, ви се налага да отидете до магазина, или бензиностанцията. Направете си седмичен списък с нужни храни. Така ще пазарите веднъж. Напълнете резервоара на колата си с толкова гориво, колкото ви е нужно за няколко дена, вместо да спирате по бензиностанциите всеки ден.

Подобни статии

Коментирай