Как да си намерим работа чрез Facebook?

юни 15, 2012 Няма коментари »
Как да си намерим работа чрез Facebook?

BranchOut е приложение на Фейсбук, което набира скорост през последните години. Ако не сте чували за тази медийна платформа, продължавайте да четете, защото от това може да зависи кариерното ви развитие.
Основана през юли 2010 г. от Рик Марини, BranchOut има милиони потребители в 200 страни и съществува на 15 езика. Идеята е да използвате приятелите си в любимата социална мрежа, за изграждане на професионални контакти. Не изисква никаква регистрация. Нужно е само да позволите достъп до вашата информация. Както всички останали приложения. Това приложение ви дава възможност да намерите връзки, чрез разширена мрежа от приятели. Например: задавате търсене за дадена компания. Ще видите списък с ваши приятели и приятели на приятели, които работят там. Тези вътрешни връзки ви осигуряват достъп до информация за нови работни места. Хубавото е, че албумите със снимки и лична информация, не се включват в BranchOut. Позволява ви да си качите професионала снимка и информация, засягаща образование и професионално развитие. Освен това, може да получавате препоръки от приятели и колеги.
През 2011г, 18.4 милиона американци са си намерили работа, чрез Фейсбук. Дали социалната мрежа ще замести Linkedin, само времето ще покаже.

Подобни статии

Коментари са забранени.