Как да си изберем макси бански?

юни 19, 2012 Няма коментари »
Как да си изберем макси бански?


Жените с наднормено тегло, са склонни да избягват появата по бански на публични места, като плажове и басейни. А това е недопустимо. С подходящ бански, може да изглеждате секси, независимо от натрупаните килограми. Изберете бански костюм, който умело да прикрие вашите недостатъци и да разкрие красивите ви черти.
Първото, което трябва да направите, е да застанете пред огледалото и да бъдете честна със себе си. Изследвайте всяка част от тялото си. Не забравяйте, че всички имаме недостатъци, които искаме да скрием.
Когато сте наясно с фигурата си, сте готова за шопинг. Разгледайте всичко, което предлага магазина. Вземете моделите, които ви харесват. Не се ограничавайте с цветовата гама. Вярно е, че черното ще ви направи по-слаба, но не знаете как ще изглеждате с другите цветове. Освен това, може да си купите шарен бански. С тъмни цветове, около зоните, които искате да скриете и по-ярки тонове, около красивите места.
Моделът на макси банският, може да бъде: цял бански, бански с долна част, наподобяваща пола или къси панталонки. Пазарът вече предлага широка гама от артикули. Нямате оправдание, да си седите вкъщи.

Проблемни зони.

  • За да прикриете талията си и да изглежда по-тънка, заложете на бански от две части, с колан, вертикални ивици, и всякакви други елементи, които се събират около стомаха. Може да си купите цял бански с колан, ефектът ще бъде същият.
  • Едрогърдите дами, трябва да изберат бански с дебели призрамки, за да укрепят бюста си.За да направите голям бюст да изглежда по-малък, купете си бански с V-образно деколте.
  • Ако искате гърдите ви да изглеждат по-големи, горната част на банският, трябва да е по-светла от долната.
  • Широките рамене, могат да се прикрият, с фигурки на долната част на банските.
  • Късите крака, изглеждат по-дълги с изрязана долна част на банският костюм.

Снимки:maynos.com

Подобни статии

Коментари са забранени.