Как да разговаряме с любимия по телефона?

март 22, 2013 Няма коментари »
Как да разговаряме с любимия по телефона?

Разговорите по телефона са част от нашето ежедневие. Заедно с професионалните задължения, се чуваме и с любимите хора. Как да разговаряме по телефона с гаджето, без да сгафим? Ето някои препоръки:

Изслушвайте!
Когато се обадите по телефона, за да споделите нещо с партньора си, не забравяйте да попитате, как минава денят му. Не се унасяйте в дълги обяснения. А когато той започне да говори, изслушвайте го внимателно.
Обърнете внимание на тона!
Когато говорите на дадена тема, опитайте се да усетите дали има промяна в гласа му. Например ако му зададете въпрос за семейството, със същият тон ли ви отговаря, или е различен.
Не забравяйте чувството си за хумор!
Когато разговаряте, не е препоръчително да сте постоянно сериозни. Шегувайте се от време на време, за да разпускате и двамата. Поемете въздух и се забавлявайте.
Недейте да имате прекалени очаквания!
Повлияни от филм или песен, решавате да се обадите на приятеля си. Обяснявате се в любов, а той не ви отвръща по същия начин. Това не бива да ви огорчава. Не всички мъже имат дар слово. Това не означава, че не ви обича.
Обсъдете детайлите очи в очи!
Повечете мъже не обичат дългите телефонни разговори. Оставете разясненията за вечерта, или когато се срещнете.
Не го задушавайте!
Ако сте заедно от години, търсете половинката си, само когато е нужно. Обаждането по телефона с повод и без повод, може да се разбере погрешно.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай