Как да разговаряме с любимия по телефона?

март 22, 2013 Няма коментари »
Как да разговаряме с любимия по телефона?

Разговорите по телефона са част от нашето ежедневие. Заедно с професионалните задължения, се чуваме и с любимите хора. Как да разговаряме по телефона с гаджето, без да сгафим? Ето някои препоръки:

Изслушвайте!
Когато се обадите по телефона, за да споделите нещо с партньора си, не забравяйте да попитате, как минава денят му. Не се унасяйте в дълги обяснения. А когато той започне да говори, изслушвайте го внимателно.
Обърнете внимание на тона!
Когато говорите на дадена тема, опитайте се да усетите дали има промяна в гласа му. Например ако му зададете въпрос за семейството, със същият тон ли ви отговаря, или е различен.
Не забравяйте чувството си за хумор!
Когато разговаряте, не е препоръчително да сте постоянно сериозни. Шегувайте се от време на време, за да разпускате и двамата. Поемете въздух и се забавлявайте.
Недейте да имате прекалени очаквания!
Повлияни от филм или песен, решавате да се обадите на приятеля си. Обяснявате се в любов, а той не ви отвръща по същия начин. Това не бива да ви огорчава. Не всички мъже имат дар слово. Това не означава, че не ви обича.
Обсъдете детайлите очи в очи!
Повечете мъже не обичат дългите телефонни разговори. Оставете разясненията за вечерта, или когато се срещнете.
Не го задушавайте!
Ако сте заедно от години, търсете половинката си, само когато е нужно. Обаждането по телефона с повод и без повод, може да се разбере погрешно.

Подобни статии

Коментирай