Как да премахнем целулита?

юни 26, 2012 Няма коментари »
Как да премахнем целулита?

Женският хормон – естроген – и съединителната тъкан, са причина всяка жена да има потенциален риск от образуване на целулит. Също, като бръчките, появата му може да се забави и да се избегне.
Структурата на подкожните мазнини на жените се различава от тази на мъжете. Това се свързва хормона естроген, възрастта, храненето, ниската физическа активност. В резултата на подобни предпоставки, структурата на мастната тъкан започва да се влошава.
Всяка жена има потенциал за образуване на целулит. Въпреки генетичната даденост, упражненията и хранителният режим, дори професионалните спортистки, имат целулит. Може да избегнем това, с начин на живот и превантивно лечение, което ще е полезно и за здравето, и за естетичния вид на кожата ни.
Има ли лек при борбата с целулита?
Има лечение за целулита. Но тъй като е структурен проблем, а структурата неможе да бъде заличена, процедурата трябва да се повтаря всяка година. За дамите с нормално тегло, или 2-3 килограма над нормата, препоръчвам процедурата ‚Slim up’. Това е метод за раздвижване на мускулите по цялото тяло. Така мускулите в областта на краката и корема се стягат, мастната тъкан намалява. Освен това, в резултат на инфрачервените лъчи, метаболизма се ускорява.
Дамите, които имат нужда и от сваляне на килограми, може да се възползват от процедурата ‚Endermolab‘. Това е метод на подобряване на лимфната циркулация, чрез която значително се намалява нивото на подкожните мазнини и целулита. Има отслабващ ефект. Подобрява кръвоснабдяването и еластичността на кожата. Увеличава отделянето на токсини от организма.
Пазара е богат на продукти и процедури, които чрез ефектни реклами, продават мечти. Проучвайте в детайли всичко, за да не се разочаровате.
Може ли да избегнем целулита с упражнения?
Разбира се, целулита е наследство от женския хормон. Нивото на мазнините при жените, е по-високо от това при мъжете. С упражнения, значително може да намалите появата на целулит. Но за това трябва да увеличите драстично мускулната си маса. Не бягайте, а вдигайте тежести. Рядко ще видите жени, които да правят това във фитнеса. А силовите упражнения са решение за борбата с целулита.

Снимка: pigmer.pl

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.