Как да оползотвориш времето си?

ноември 5, 2012 Няма коментари »
Как да оползотвориш времето си?

Ти си майка, съпруга и работеща жена… Можеш ли да изиграеш всички тези роли и да създадеш баланс между бизнес- и социален живот? Как да оползотвориш времето си, ще разбереш по-долу в текста.

  • Подреди приоритетите си. Всички работим, но защо? За да постигнем по-висок стандарт. Целта ни е да живеем по-добре и да сме щастливи. Работата е инструмент, с който работим в тази насока. Не бъркай средствата с целта.
  • Не бъди работохоличка. Не се чуди, дали ще можеш да отидеш на концерт на любимата си група. Купи си билет, а след това ще убедиш работодателя си, да те освободи.
  • Не пренебрегвай семейството и приятелите си. Отделяй време за разговори по телефона и срещи с тях. Ако не го направиш, скоро ще се чудите, защо не присъстваш в списъка с поканените.
  • Използвай пълноценно работното си време. Бъди внимателнаи опитай да свършиш поставените задачи. Не пренасяй работата от офиса вкъщи. Не натоварвай близките си с професионални проблеми.
  • Оползотвори обедната почивка. Виж се с приятели от работното място, изпий по кафе с познати, които са наблизо.
  • След работа не бързай да се прибереш вкъщи. Излез с приятели, отиди на кино. Направи го поне веднъж седмично.
  • Бъди на първо място майка и съпруга. Не се оправдавай с работата си, заради безредието вкъщи. Всичко е въпрос на организация.
  • Поискай помощ от близките си, да гледат децата поне три пъти месечно. За да вечеряш с твоя любим насаме.
  • Ако ти е трудно да отделиш време за приятелите от университета, приятелите от работа и приятелите от детството, пробвай да ги събереш. Може да организираш игра на карти или боулинг и да се забавлявате всички заедно.

Ефективното използване на времето, е в твои ръце. Започни деня си по-рано: пералня, чинии, прахосмукачка. Спортувай, докато вървиш пеш до офиса и като избереш стълбите, пред асансьора. Сготви вечерята, докато гледаш ТВ. Планирай следващият ден. С течение на времето ще се научиш да организираш седмицата, а защо не и месеца. Бъди модерна, съвременна жена!

Снимка: yahoo.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай