Как да изглеждате по-секси през лятото?

юли 18, 2012 Няма коментари »
Как да изглеждате по-секси през лятото?

Искате ли да те по-секси – лятото е вашият сезон! Ето 5 начина, да сте по-съблазнителна:

  1. Бронзов тен. Много е важно да придобиете загар на кожата. Ако нямате време за плаж, купете си бронзиращ лосион. Пазарът е обсипан с продукти, с които да постигнете желаният ефект само за няколко минути.
  2. Свежа кожа. Ако все още не сте си направили ексфолиант за тяло, погледнете в www.blady.bg. В предните статии, ще намерите рецепти за домашно приготвен скраб. Ексфолирайте тялото си с подходяща гъба. Така не само ще имате красива и гладка кожа, но и ще се чувствате по-свежа.
  3. Секси бельо. С дантелен сутиен и оскъдни прашки, под дрехите, ще се чувствате много по-секси и уверена във външният си вид. Опитайте!
  4. Съблечете се. Свикнете с голотата. Дрехите за зимата. Разголете се. Ако се притеснявате от натрупаните килограми, разходете се гола вкъщи и се оглеждайте в огледалото по-често.
  5. Движете се. Запишете се на спорт, танци или правете дълги разходки. Поставете здравето си на първо място и отделяйте време за него. Колкото повече движите вашето тяло, толкова повече енергия ще имате и ще се чувствате по-секси.

Снимка: pulsarecard.com

Подобни статии

Коментари са забранени.