Как да избягате от неприятна среща?

август 3, 2012 Няма коментари »
Как да избягате от неприятна среща?
Как да избягате от неприятна среща

Как да избягате от неприятна среща

Срещите са изпълнени с добри или лоши вълнения. Няма средно положение. Новите запознанства не винаги са приятни. В такива моменти трябва да имате планирана стратегия, за да избегнете ненужните главоболия. Ако искате да се отървете от лошата компания, добре е да знаете няколко трика. Ето няколко безценни съвета за умело бягство от неприятна среща:
Опитайте се да бъдете честна. Ако срещата е с мил и добър човек, но няма връзка между вас, бъдете искрена. Обяснето му внимателно ситуацията и се измъкнете без да нараните мъжкото му его прекалено. Може да си помогнете с няколко комплимента за личността му.
Използвайте чувството си за хумор. Лошите срещи са от най-запомнящите се. Започнете някакъв забавен диалог, че да има какво да разкаже на приятелите си. Това ще му помогне, да го преживее.
Подчертайте вашите различия. Понякога честността и хумора, не помагат. Покажете му, че нямате нужните качества, които той търси. Несъвместимостта ще го накара да ви остави намира.
Прекратете срещата по-бързо. Инсценирайте проблем с близък приятел или аварийна ситуация. Поискайте сметката и това няма да ви донесе втора среща и повече разочарования.
Не се съгласявайте на втора среща. Може би, това е най-лошото, което може да направите. Ако няма връзка помежду ви и не пламнат никакви искри, не се надявайте това да стане при повторно излизане. Така ненужно ще удължите мъчението.
Просто си тръгнете. Ако се почувствате обидени, или застрашени по някакъв начин, веднага си отивайте у дома. Сигурността и комфорта е на преди всичко. Измъкнете се без да поглеждате назад.

Снимки: quizzle.com

Подобни статии

Коментари са забранени.