Как да избереш сватбено бельо?

юни 12, 2012 Няма коментари »
Как да избереш сватбено бельо?

Сватбеният ден е мечта на всяко младо момиче, откакто е започнала да възприема света. Това е сбъдната приказка, където тя е с елегантна рокля, хубава прическа, тиара, бижута, достойни за една истинска принцеса. Всички детайли са в главата на жената, до най-малката подробност. Но да не забравяме какво стои под вълшебната рокля – бельото.
Намирането на подходящо булчинско бельо е толкова важно, колкото е самото облекло. Когато пробвате роклята, задължително е да носите бельо, за да знаете как точно ще ви седи. В никакъв случай не оставяйте покупката на сутиен, за последния ден.
Най-важното за сватбеното бельо, е то да е невидимо. Гледайте да е в цвета на роклята, никога в телесен цвят.
Друг особен момент е, дали се чувствате удобно. Все пак ще го носите цял ден. Дори най-малкият дискомфорт, ще ви изнерви.
Размерът има значение! Много жени носят сутиени, които са по-големи. Не правете тази грешка. Изберете точният размер и модел, подходящ за вашите гърди. Комбинирайте със секси чорапи и жартиер с дантела, за да си придадете закачлив вид за първата брачна нощ.

За дамите с малък бюст, е добре да си купят сутиен с традиционни твърди чашки, за да се запълни роклята. Подплънките могат да заблудят всеки и да направят гърдите ви, да изглеждат по-големи. Сутиенът с мека чашка е абсолютно табу! Това само ще направи бюста ви още по-малък.
Щастливките с големи гърди, могат да си позволят дантелени или изчистени сутиени, които да придържат бюста и да подхождат на роклята. Ако искате да ‘смалите гърдите’, вземете си сутиен с мека чашка.
Като извод, може да кажем, че бельото трябва да е ваш размер, да е комфортно и стилно. Това е вашият сватбен ден, бъдете секси, бъдете модерна!

Снимки: millionlooks.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.