Как да избереш сватбено бельо?

юни 12, 2012 Няма коментари »
Как да избереш сватбено бельо?

Сватбеният ден е мечта на всяко младо момиче, откакто е започнала да възприема света. Това е сбъдната приказка, където тя е с елегантна рокля, хубава прическа, тиара, бижута, достойни за една истинска принцеса. Всички детайли са в главата на жената, до най-малката подробност. Но да не забравяме какво стои под вълшебната рокля – бельото.
Намирането на подходящо булчинско бельо е толкова важно, колкото е самото облекло. Когато пробвате роклята, задължително е да носите бельо, за да знаете как точно ще ви седи. В никакъв случай не оставяйте покупката на сутиен, за последния ден.
Най-важното за сватбеното бельо, е то да е невидимо. Гледайте да е в цвета на роклята, никога в телесен цвят.
Друг особен момент е, дали се чувствате удобно. Все пак ще го носите цял ден. Дори най-малкият дискомфорт, ще ви изнерви.
Размерът има значение! Много жени носят сутиени, които са по-големи. Не правете тази грешка. Изберете точният размер и модел, подходящ за вашите гърди. Комбинирайте със секси чорапи и жартиер с дантела, за да си придадете закачлив вид за първата брачна нощ.

За дамите с малък бюст, е добре да си купят сутиен с традиционни твърди чашки, за да се запълни роклята. Подплънките могат да заблудят всеки и да направят гърдите ви, да изглеждат по-големи. Сутиенът с мека чашка е абсолютно табу! Това само ще направи бюста ви още по-малък.
Щастливките с големи гърди, могат да си позволят дантелени или изчистени сутиени, които да придържат бюста и да подхождат на роклята. Ако искате да ‘смалите гърдите’, вземете си сутиен с мека чашка.
Като извод, може да кажем, че бельото трябва да е ваш размер, да е комфортно и стилно. Това е вашият сватбен ден, бъдете секси, бъдете модерна!

Снимки: millionlooks.com

Подобни статии

Коментари са забранени.