Как да запазим бронзовият тен по-дълго?

септември 3, 2012 Няма коментари »
Как да запазим бронзовият тен по-дълго?

Тези препоръки са задължителни, за да запазите трайността на бронзовият тен!

Вътрешна подкрепа. Най-важното нещо след ваканцията е да ядете много пресни плодове и зеленчуци. Специалистите препоръчват червени пиперки, моркови и кайсии, за запазване на тена. Ядките, рибата и меда ще активират обмяната на веществата. Може и да се подсилите с витаминни капсули.

Пийте повече вода. Вече знаете, че трябва да пиете средно по 2 литра вода на ден. Така клетките на кожата се кръвоснабдяват и цвета изпъква.

Хидратирайте кожата си. Използвайте много лосиони и кремове, за да предотвратите изсушаване, което води до лющене на горният слой и избледняване на тена. Не забравяйте маслата за тяло преди и след излагане на слънце. Препоръчителни са тези с жожоба и алое.

Чистотата е задължителна. По време на душ, използвайте нежни продукти. Избягвайте алкохолните съдържания. Наблегнете на мокри кърпи и тоалетно мляко, при почистване на лицето.

Кратки душове. Избягвайте ваната и горещата вода. И двете ще предизвикат изсушаване на кожата.

Помощ от козметиката. Ако смятате, че тенът ви е избледнял напълно, може да използвате кремове за бронзиране. Внимателно избирайте козметичните продукти и ги нанасяйте според указанията.

Снимки: tracypmakeup.squarespace.com

Подобни статии

Коментирай