Как да жонглираш между две гаджета?

февруари 11, 2014 Няма коментари »
Как да жонглираш между две гаджета?

ddsaДокато е пълно със свободни момичета, които ще прекарат деня на влюбените сами, има такива, които играят двойна игра. Свети Валентин е задача с много въпросителни, ако си една от тях. 14 февруари е точно зад ъгъла и ако имаш няколко красавци, които те смятат за изключителна, нека просто кажем, че нещата могат да се усложнят. Въпреки това, всеки заслужава да изпита пълно удоволствие от празника. Макар и трудно, може да се насладите на Свети Валентин. Няма невъзможни неща. Ето и няколко прости съвета, които ще направят деня ви по-лесен.
Поемете юздите! За да не се стига до сърдити и пренебрегнати, трябва сама да организирате деня си. Започнете с единият като си направите романтичен обяд. Завършете на по коктейл с вторият. Оставете достатъчно време между двете срещи, за да не се притеснявате от закъснение и да се насладите на мига с любимите си мъже.
Не купувайте еднакви подаръци! Сериозно ви говоря! Не се изкушавайте, че ако купите два еднакви пуловера, ще получите отстъпка. Сигурна съм, че няма да ви е приятно и двамата да са облечени по един и същ начин. Ще се почувствате по-добре, ако изберете специален подарък за всеки един. Проявете малко уважение.
Оценете получените подаръци! Но не ги излагайте на показ. Не е уместно, когато вторият дойде у вас да ви вземе, да види голям букет с червени рози. Махнете и колието със сърце, което ви е подарил първият, за да не се стигне до излишни въпроси.
Дайте приоритет на човека, който ви покани пръв! Това са законите на природата. Който е поел инициатива е по-голям мъжкат. Вторият ще се задоволи с обяд или романтична разходка. Не се притеснявайте да кажете, че вече имате планове за вечерта, когато ви попита. Все пак всеки има право на личен живот.
Ограничете стреса! Уверете се, че двете срещи ще са на отдалечени места. Това ще ви спести тревоги и разочарования. За да се радвате на празника, трябва да сте сигурни, че докато сте на среща с единия няма да се засечете с другия.

Подобни статии

Коментирай