Как да го накараш да каже Обичам те?

май 20, 2014 Няма коментари »
Как да го накараш да каже Обичам те?
Как да го накараш да каже Обичам те?

Мъжете са лесен за решаване, и същевременно труден за разгадаване пъзел. Вълшебните думички „обичам те” са от изключително значение за много жени. Понякога на един мъж му е по-лесно да скочи в канавка, отколкото да го каже. Обсъждаме с приятелки, караме го да ревнува, използваме стандартни, но незаменими методи. Резултатът може да е победа, но и разочарование. Сигурна сте, че ви обича, но не може да ви го каже. Ето как да го накарате да каже „ Обичам те”:
1. Като първа стъпка му обяснете, колко е важно за една жена да го чува.
2. Кажете му, че повтарянето на това изречение не е грешно, че това ви прави щастлива и го покажете с поведението си.
3. Не го отегчавайте с вашето „Обичам те”. Така го засрамвате и му намеквате – Дори да не го казваш на мен не ми пречи да ти го повтарям и го правя с удоволствие без никакви очаквания от теб – така го обезкуражавате.
4. Не се оплаквайте пред непознати, особено пред семейството му, че не ви го казва. Защото е възможно бащата да не го е казвал на майката и той да взема пример от тях. Затова не го обвинявайте.
5. Не го упреквайте пред приятелите ви, че не го казва и не му натрапвайте, че всички освен него го правят.
6. Понякога мъжете се страхуват да го кажат, за да не ви разглези, да не го изоставите, да не си загуби власста, не забравяйте, че този страх е универсален.
7. Повечето от мъжете не умеят да са романтични, а и не могат да си показват чувствата. Това не означава, че вие сте неспособна, или че не ви обича.
8. Ако се опита да ви каже, че той, за разлика от мъжете които биха повтаряли „обичам те”, ви го показва с поведение, поглед…обяснете му, че не това е начина.
9. Мозъка на мъжете е като логическа задача. Казването на това изречение не описва момента, а по скоро е доживотна присъда. Като цяло, се чувстват задължени да се оженят за жената, на която го кажат.
10. Докосвайте го по-често, милвайте го, гледайте го в очите, целувайте го, съвместния ви живот и сексуалните отношения ви трупат точки.
Ако все пак ви го каже, затруднявайки се, да го направи, не забравяйте да му благодарите. Ако му е по-лесно да го каже, докато правите секс, позволете му и искайте да ви го повтаря. Хората, които казват и чуват думите „Обичам те”, живеят по-дълго и са по-продуктивни.

Подобни статии

Коментирай