Какво трябва да знаем за 90 дневната диета?

февруари 1, 2013 Няма коментари »
Какво трябва да знаем за 90 дневната диета?

90 дневната диета е разделена на 4 цикъла, които се редуват до края. На 29-ят ден се пие само вода. Ако спазвате последователността, трябва водният ден да ви се пада след плодовият. За целият период, ще имате 3 водни дни. Те са по-трудни, но се свалят от 1 до 2кг.
Трябва да закусвате с плодове, като важи правилото, да не ги смесвате. Вечерята и обяда, трябва да са еднакви, като вечер порцията да е по-малка.

Първи ден /1-ви цикъл/– Белтъчини
Месо,риба, мляко, сирене, кашкавал,извара, соя . Можете да ги комбинирате със зеленчуци без скорбяла: краставици, домати, зеле, чушки, ряпа, цвекло, карфиол,броколи, спанак.

Втори ден /2-ри цикъл/ – Бобови храни и варива
Боб, зелен боб, леща, ориз, грах, картофи, соя. Можете да комбинирате с всички видове зеленчуци. Можете да ядете хляб. Подправките в нормални количества са необходими на организма ви!

Трети ден /3-и цикъл/– Въглехидрати
Всички сладки и солени тестени изделия като: пица, спагети, лазаня, кексове, пасти, сладолед и др. Сосовете трябва да са без сирене и месо.

Четвърти ден /4-и цикъл/– Плодов ден
Всички плодове са разрешени. Може да консумирате сушени, в компоти и сокове. Ако плодовете не са ви достатъчни, може да си позволите ядки. Не трябва да смесвате плодовете. /Закуска:Един вид плод; Обяд:Друг вид; Вечеря:Трети вид./

Подобни статии

Коментирай