Какво да ядем за здрава коса?

януари 31, 2013 Няма коментари »
Какво да ядем за здрава коса?

Знаете ли какво трябва да ядете, за да имате здрава коса?

Всички знаем, че това, с което се храним, има пряко отношение върху косъма. Правилните хранителни вещества и минерали, правят косата ни бляскава и устойчива на вредни влияния. Ето и моят списък за най-важните храни , подхранващи косъма:

Сьомгата е първа в моята класация. Богата на витамин Д и протеини, допринася за развитието на косата. Уникален източник на омега-3 мастни киселини.

Орехите са богати на витамин Е и биотин. Една шепа ядки на ден, ще ви помогне за укрепване на косата.

Яйцата са протеинов източник. Освен това съдържат три важни елемента: цинк, селен, желязо. Желязото помага за транспортирането на кислород до корените на косата.

Спанака е източник на желязо и витамин Е. Вече казах колко са важни за косата, а и Попай моряка има принос за това, да се запознаем още от детска възраст за силата на този зеленчук.

Пилешкото и пуешкото месо, са богати на протеини. За това са задължителни в менюто на всички, които целят да имат здрава коса.

Морковите са богати на кератин и витамин А. Полезни са не само за очите, а и за скалпа.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай