Какво да НЕ правите на първа среща?

декември 11, 2013 Няма коментари »
Какво да НЕ правите на първа среща?

В един момент, вероятно сте се чудели защо не е потръгнало. Понякога , хората могат неволно да направят грешки при запознанство, които да повлияят на тяхната романтична връзка. Любопитни ли сте да разберете кои са най- често срещаните грешки, които правят жените на първа среща?
Не търсете г-н Перфектен!
Една от най- често срещаните грешки е да се търси съвършенството. Разбира се, не трябва да се задоволявате с всичко. Но преди да излезете с някого, решете какво търсите и какво искате от мъжа до себе си. А преди да видите недостатъците на отсрещния, замислете се, дали вие сте идеална.
Не изглеждайте твърде свободна!
Мъжете се радват да преследва жените, които харесват. И понякога, като видят дами, които лесно приемат техните предложения могат да загубят интерес.
Не споделяйте чувствата си твърде рано!
Споделянето на чувствата твърде рано, със сигурност е една от най-важните грешки, която трябва да се избегне. Защото вашият партньор може да не се чувства готов да каже същото. Той може да се чувстват под натиск и това може да доведе до край на връзката ви.
Не прибързвайте!
Мъжете обичат жени, които не се втурват в нещата. По-добре е да отидете на няколко срещи и да се опознаете един друг. Ще се почувствате по-удобно и ще направите вашата връзка по-силна.
Не бъдете егоист!
Да бъдеш егоист е друга често срещана грешка, която жените правят. Понякога самотата може да ви направи самодостатъчна, което може да повлияе на отношенията ви в дългосрочен пла . Едно добро партньорство се формира от двама души, които споделят общи интереси и се подкрепят взаимно.
Не вярвайте, че това е ТОЙ!
Има жени, които са под натиск от самите себе си, защото те търсят своята сродна душа. Понякога този подход може да повлияе на техния опит за запознанства. Вие трябва да мислите, че има много мъже, които желаят да ви накарат да се смеете и да споделят вашите ценности. Просто трябва да бъдете търпеливи, тъй като отнема време, за да намерите най-подходящия човек.
Помолете за помощ!
Въпреки, че първият ви импулс е да кажете „Не мога да го направя сама „, трябва да се опитате и да помолите вашия партньор да ви помогне с вашия проблем. Той със сигурност ще се зарадва, независимо дали сте питали за посоката, защото сте се изгуби или искате да си купите нов телевизор.
Мъжете са различни. Има жени, които не признава, че мъжете са по -различни. Вие обаче трябва да приемете това като факт, ако не искате да направите една от тези често срещани грешки при запознанство.
Снимки: becomegorgeous.com

Подобни статии

Коментирай