Каква ще е 2013г, според китайската астрология?

февруари 7, 2013 Няма коментари »
Каква ще е 2013г, според китайската астрология?

Китайската Нова година ще започне на 11 февруари и ще свърши на 30 януари 2014. Според тяхната астрология, змията е на 6 позиция, по средата на 12 зодиакални знака. Това ще ни кара да се стремим към хармония и баланс във всеки аспект от живота ни.

По-конструктивна и мирна година.
Навлизаме в годината с търсене на мир. Мотото е „ Изчакай търпеливо, за да видиш“. Налагането, принудата и прекалената забързаност ще смущават. Създава се нов начин на мислене, повишаване на концентрацията. Отделя се внимание на силата на мисълта, за постигане на положителни резултати. Трябва да се действа рационално. През тази година се възприма, че всичко се случва, поради някаква причина.

Време за загърбване на миналото и обновяване.
Тази година, точно както змията си сменя кожата, е време да загърбите миналото и заблестите обновени и свежи. Пролетта и лятото предполагат добра атмосфера за икономически дейности. Инвеститорите трябва да се доверят на бъдещето.

Сфери с предимство.
Най-доходоносни през тази година са секторите свързани със земният елемент, като: недвижими имоти, строителство, архитектура, консултантска дейност, хотелиерство, застраховки, здравеопазване, спорт. Ще имат успех също: бижутери, юристи, банкери, технологии, компютри, машинни индустрии, бяла техника, добив, инженеринг.

Здравословно състояние.
През годината на змията са възможни вируси, дошли от Близкия Изток и Централна Азия. Освен това трябва да се пазим от кръвоносните болести, бъбречни проблеми и възпаления.

Подобни статии

Коментирай