Изкуството да се докосваме!

май 16, 2012 Няма коментари »
Изкуството да се докосваме!

Любовта не се изразява само с думи, иска и действия. Човекът до вас има нужда от милувки и ласки. Да докосваш тялото на партньора си, е цяло изкуство. Предлагам ви няколко идеи, в тази статия.

Устни.
Понякога, една малко докосване с устни, може да преобърне света на любимият човек. А дългата френска целувка, е способна да ви направи незабравима.

Ръце.
Ръцете са едно от най-чувствителните места. Масажирането им, отнема стреса и релаксира. Ако прокарате пръстите на любимият, по вашите устни, може дори да го възбудите. Галейки своето тяло с неговите пръсти, ще предоставите удовлоствие, както на него, така и на вас.

Шия.
Опитвали ли сте, да целунете партньора по шията, или дори нежно да го захапете? Ако не сте, веднага влезте в ролята на секси вампирка и да видими какво ще стане.

Корени на коса.
Не пропускайте, да масажирате корените на косата. С бавни движения, започнете от врата, продължете към върха на главата.

Корем.
Границата между корема и половите органи е много близка. Масажирайки, с леки движения, тази област, любимият трудно би се сдържал да не ви налети. Ако омекотите ръцете си с крем, ще се получи по-приятно докосване. Не забравяйте да завършите с целувка по пъпа.

Уши.
Ушите не са само слухов апарат. Те са и силна ерогенна зона. Една френска целувка по ушите на вашият партньор, ще го накара да изживее неописуеми няколко секунди.

Глезени.
Много хора пропускат тази част на тялото и грешат. Един успокояващ масаж на пръстите на краката и глезените, действат положително на сексуалното желание.

Гръб.
Започнете от врата, с бавни движения, към лопатката. Същевременно целувайте, любимият по бузите. Това в началото ще го отпусне. Ако завършите масажа, като се отправите към гръдният кож, мъжът може да полети от удоволствие.

Снимка:rimassagespa.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.