Изкуството да се докосваме!

май 16, 2012 Няма коментари »
Изкуството да се докосваме!

Любовта не се изразява само с думи, иска и действия. Човекът до вас има нужда от милувки и ласки. Да докосваш тялото на партньора си, е цяло изкуство. Предлагам ви няколко идеи, в тази статия.

Устни.
Понякога, една малко докосване с устни, може да преобърне света на любимият човек. А дългата френска целувка, е способна да ви направи незабравима.

Ръце.
Ръцете са едно от най-чувствителните места. Масажирането им, отнема стреса и релаксира. Ако прокарате пръстите на любимият, по вашите устни, може дори да го възбудите. Галейки своето тяло с неговите пръсти, ще предоставите удовлоствие, както на него, така и на вас.

Шия.
Опитвали ли сте, да целунете партньора по шията, или дори нежно да го захапете? Ако не сте, веднага влезте в ролята на секси вампирка и да видими какво ще стане.

Корени на коса.
Не пропускайте, да масажирате корените на косата. С бавни движения, започнете от врата, продължете към върха на главата.

Корем.
Границата между корема и половите органи е много близка. Масажирайки, с леки движения, тази област, любимият трудно би се сдържал да не ви налети. Ако омекотите ръцете си с крем, ще се получи по-приятно докосване. Не забравяйте да завършите с целувка по пъпа.

Уши.
Ушите не са само слухов апарат. Те са и силна ерогенна зона. Една френска целувка по ушите на вашият партньор, ще го накара да изживее неописуеми няколко секунди.

Глезени.
Много хора пропускат тази част на тялото и грешат. Един успокояващ масаж на пръстите на краката и глезените, действат положително на сексуалното желание.

Гръб.
Започнете от врата, с бавни движения, към лопатката. Същевременно целувайте, любимият по бузите. Това в началото ще го отпусне. Ако завършите масажа, като се отправите към гръдният кож, мъжът може да полети от удоволствие.

Снимка:rimassagespa.com

Подобни статии

Коментари са забранени.