Изкуството да бъдеш бог – неизвървеният път

септември 4, 2012 Няма коментари »
Изкуството да бъдеш бог – неизвървеният път

Морган Скот Пек

Морган Скот Пек

Морган Скот Пек е завършил Харвард. Работил е като военен лекар, след което започва частна практика като психиатър. Основал е Фондация за насърчаване на човешките контакти. Автор е на няколко книги, сред които са „Хора на лъжата“, „Светът, който чака да се роди“, „Другият барабан“, „В търсене на камъни“.
„Изкуството да бъдеш бог“ е нова психология на любовта, традиционните ценности и духовното израстване. Помага ни да разберем: как да бъдат решавани проблемите на живота и на душевното здраве, как да посрещаме болката и да побеждаваме неврозата, как да бъдем добри родители, и да преодоляваме депресията, как да разграничаваме истинската от неистинската любов,как да бъдем независими в интимните си отношения, как да откриваме Бога в себе си, така че да постигнем пълнота и хармония в своя живот.
„Изкуството да бъдеш бог“ е най-четената книга за духа след Библията. „Изкуството да бъдеш Бог“ ( „Неизвървеният път“) е в американските класации, отбелязвайки рекорд на Гинес като най-дълготраен бестселър.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай