Изкуството да бъдеш бог – неизвървеният път

септември 4, 2012 Няма коментари »
Изкуството да бъдеш бог – неизвървеният път
Морган Скот Пек

Морган Скот Пек

Морган Скот Пек е завършил Харвард. Работил е като военен лекар, след което започва частна практика като психиатър. Основал е Фондация за насърчаване на човешките контакти. Автор е на няколко книги, сред които са „Хора на лъжата“, „Светът, който чака да се роди“, „Другият барабан“, „В търсене на камъни“.
„Изкуството да бъдеш бог“ е нова психология на любовта, традиционните ценности и духовното израстване. Помага ни да разберем: как да бъдат решавани проблемите на живота и на душевното здраве, как да посрещаме болката и да побеждаваме неврозата, как да бъдем добри родители, и да преодоляваме депресията, как да разграничаваме истинската от неистинската любов,как да бъдем независими в интимните си отношения, как да откриваме Бога в себе си, така че да постигнем пълнота и хармония в своя живот.
„Изкуството да бъдеш бог“ е най-четената книга за духа след Библията. „Изкуството да бъдеш Бог“ ( „Неизвървеният път“) е в американските класации, отбелязвайки рекорд на Гинес като най-дълготраен бестселър.

Подобни статии

Коментирай